Hyundai pregateste un rival pentru Smart Fortwo si Toyota iQ

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 02.02.2009
"Green Baby" este numele proiectului in urma caruia Hyundai va produce un model cu dimensiuni mai reduse decat i10. Acesta va fi "excentric si practic".

Esential

2010 este anul in care va fi lansat pe piata noul model Hyundai.

Hyundai pregateste in secret un rival pentru Toyota iQ. Denumit codat "Green Baby", proiectul in urma caruia va fi dezvoltat minicar-ul de oras Hyundai este bazat pe aceeasi idee pe care au fost create Smart Fortwo si Toyota iQ, insa solutiile alese de coreeni vor fi putin diferite.

Informatiile vin din interiorul Hyundai Europe, un oficial sustinand ca masina se va baza pe factorul imagine, apeland la excentricitate si design. "In plus, modelul va fi mai functional decat iQ", spune omul din umbra.

Noul model se va baza, in principiu, pe motorizari mici, una dintre acestea urmand sa fie unitatea cu patru cilindri de 66 CP de pe modelul i10. "Green Baby" va fi comercializat in prima faza in Europa, o eventuala reactie pozitiva a publicului urmand sa deschida alte piete pentru coreeni. Anul programat pentru lansare este 2010.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru