Hyundai, refresh de design cu i30

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 06.10.2007
Daca vi se parea ca gama coreenilor de la Hyudai este lipsita de substanta, noul i30 va va schimba radical opinia.

Hyundai isi mareste gama cu un model care tradeaza linia de design pe care coreenii o vor adopta in viitor. Pentru prima data Hyundai chiar atrage. i30 este construit in colaborare cu partenerii de la Kia si vine pe un segment de piata din Romania pe care putini i-ar da sanse de reusita.

Si totusi, daca ne uitam la succesul pe care l-a inregistrat Kia dupa ce au intors armele si s-au orientat spre piata europeana, revenirea celor de la Hyundai poate fi vazuta ca o adevarata amenintare pentru "favoritii" clasei.

In plus, daca aveati dubii referitoare la linia gamei, va anuntam ca i30 dispune deja in Europa de o versiune break, aceasta fiind lansata in premiera la Frankfurt, acum o luna.

Comentarii (7)

  • Pentru prima data Hyundai chiar atrage.
    ce? muste? la fel deinsipida ca si alte coreene... si ceed e mai interesanta
    0 0
  • Sylver
    exact
    exact, nu atrage cu nimic. Are un design extrem de banal, cel mai prost din clasa compacta dupa parerea mea. Si daca are motorizarile de pe Ceed, atunci inca o bila neagra. Ce avantaje are? poate doar pretul mai mic, si poate alta directie decat cea de la accent.
    0 0
  • florin
    baieti destepti
    gig, si sylver ati vreodata vreo masina?
    0 0
  • pt florin
    florin, ati () vreodata pe la scoala sa ivatati sa scrieti??
    0 0
  • andr3i
    lips de ispiratie
    Facand o comparatie mica intre design-ul masinilor europene si Hyundai, observ ca cele de la Hyundai sunt complet lipsite de continuitate in design, de-o imagine clara care sa defineasca stilul Hyundai. Cu fiecare masina lansata, design-ul se schimba, in in incercarea de a defini o personalitate, dar aproape de fiecare data o cam dau pe langa.
    0 0
  • baieti destepti
    @de mine.
    Important e ca s-a inteles ce vrea sa zica.Se intelege clar din replica.Si poate,la fel,au inteles si ceilalti daca au fost si ei pe la scoala.Respect pentru cei ce fac(produc) ceva,chiar daca estetic (si nu numai) nu e pe placul tuturor.
    0 0
  • masinile arata bine, prezinta o schimbare,... acum fiecare decide dc in bine sau in rau, depinde de gustul fiecaruia, dar intrebarea mea e alta, stimati oficiali AutoMarket ce cauta femeia aceea de servici in pozele de prezentare. Ok intelegem se plimba femeia cu mopu pe langa roti dar sa apara nu in una ci in 3 poze si daca privim mai indetaliu chiar 4. Calitatea unei poze nu tine doar de claritate, mai conteaza si ce pozam.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru