Hyundai şi Fiorucci lansează ediţiile speciale i10 şi i20

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.10.2010
Hyundai împreună cu casa de modă italiană Fiorucci au lansat ediţiile speciale i10 şi i20. Acestea dispun de o varietate mare de culori, de materiale exclusiviste şi de dotări îmbunătăţite.

Casa de modă italiană Fiorucci împreună cu producătorul sud-coreean Hyundai au dat naştere ediţiilor speciale i10 şi i20. Cele două modele dispun de combinaţii unice de culori, atât la interior cât şi la exterior, de materiale exclusiviste şi de o îmbunătăţire a echipamentelor standard.

Caroseria lui Hyundai i10 poate fi vopsită în culorile Deep Ocean Blue, Oyster Gray, Sleek Silver, Stone Black sau Crystal White, în timp ce carcasele oglinzilor vor avea nuanţa roz sau verde deschis. Aceeaşi combinaţie aleasă pentru caroserie se va regăsi şi la interior pe tapiserie, pe elementele consolei centrale sau pe panourile uşilor.

De asemenea, micuţul model de oraş va dispune de un acoperiş retractabil şi de un sistem de asistenţă la parcare. Sub capotă, Hyundai i10, ascunde motorul de 1.1 litri cu trei cilindri care produce 66 de cai putere.

Exteriorul lui Hyundai i20 va putea fi comandat în culorile Crystal White, Blue Spark, Dark Grey, Sleek Silver sau Black Diamond, în timp ce la interior, pasionaţii de modă vor fi întâmpinaţi de o tapiserie în nuanţe de negru cu portocaliu. Acoperişul clasic al lui i20 a fost înlocuit cu unul panoramic şi, asemeni fratelui mai mic a primit sistemul de asistenţă la parcare.

Singurul propulsor disponibil pentru acest model este cel de 1.2 litri cu patru cilindri care produce 78 de cai.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru