Hyundai vrea model low-cost in Europa

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 10.06.2008
Pentru a contracara Dacia Logan, Hyundai pregateste un model-low cost pentru piata europeana. Acesta va fi produs in Rusia.

Esential

2011 este anul in care va debuta productie modelului low-cost Hyundai in uzina constructorului coreean din Rusia.

Hyundai planuieste sa produca la noua uzina din St. Petersburg, Rusia, un model low-cost aflat inca in stadiul de proiectare. Noul model Hyundai este pregatit de constructorul coreean pentru a rivaliza cu Dacia Logan.

“Incercam sa gasim o modalitatea de a comercializa modelul si in Europa de Vest. Este un model complet nou, in genul Elantra, si este conceput pentru pietele emergente precum Rusia, China si Coreea. Noul model ar putea fi considerat drept un concurent pentru Logan”, a declarat Kun-Hee Ahn, presedintele Hyundai Europa.

Modelul coreean din segmentul low-cost va imprumuta platforma comuna a modelelor Hyundai i30 si Kia C’eed, dar va avea un volum mai mare decat cele doua modele coreene. Hyundai va produce initial noul model in China, urmand ca din 2010 sa fie produs si in Coreea. In anul 2011 este programat debutul productiei in Rusia.

“Trebuie sa ne asiguram ca intre un asemenea model si modelele actuale Hyundai este o diferenta suficient de mare pentru a evita o canibalizare a vanzarilor”, a declarat Allan Rushforth, vicepresedintele Hyundai Europa.

Via | Automotive News

Taguri: Ceed, Elantra, Hyundai, Kia, i30

Comentarii (3)

  • NimeniCuDacie
    Veste buna totusi
    Ma bucur ca segmentul low-cost va avea ceva concurenti pentru Logan. Concurenta nu strica nimanui, ba chiar duce la scaderea preturilor si cresterea calitatii produselor.
    Una peste alta, ar fi o miscare benefica pentru toata lumea.
    0 0
  • Fuck rable...deci logan!
    LOGAN?????
    Ce masina mai e si asta?
    Exista masina noua mai proasta decat loganul? Cu forme mai ne-aerodinamice?
    Exista o masina mai nesigura decat acest sicriu pe roti?
    Clar ca NU!
    Si va vorbesc ca fiind unul din romanii fericiti ca nu au luat teapa logan. Eu sigur merg pe hyundai accent. Pe langa ca are in standard aer conditionat shi o putere de 90 cai are shi o garantie de 7 ANI!
    Ganditi shi voi! De ce loganul n-are garantie decat un an? Pentru ca cei care fack rabla asta stiu ei cum o fuck!
    SI , APROPO, DE CE SA FII IMBECIL SA DAI 11 000 EURO PE O RABLA CU MULKTI CAI CAND ACUM LA HYUNDAI ACCENT ESTE OFERTA CU 8.790 EURO!!!!
    0 0
  • mircea
    fuck accent
    HACCIDENT(a se citi accent)
    Ce masina mai e si asta?
    Si va vorbesc ca fiind unul din romanii fericiti ca nu au luat teapa accent.Ia zi mestere cate amortizoare, coloane si casete de directie ai schimbat in primii 10000km?.Pe langa asta esti total varza, standard nu are absolut nimic decat suport pentru numar si nici de ala nu sunt sigur,are 90 de cai dar si consuma 12% in oras.
    APROPO, DE CE SA FII IMBECIL SA DAI 11 000 EURO PE O RABLA CU MULKTI CAI CAND ACUM LA Dacia ESTE OFERTA CU 8.790 sau mai putin EURO!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru