Iata cum arata Laguna 3!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 31.05.2007
Va prezentam doua fotografii spion cu noul model Renault Laguna, in versiune sedan si break.

Data de 4 iunie va marca ziua de lansare a noului model Renault Laguna 3. Francezii vor prezenta atat versiunea sedan cat si versiunea break.

Laguna este dezvoltata din liniile conceptului Nepta , prezentat la Paris in 2006. Pana acum v-am tinut la curent cu toate informatiile care au aparut despre noua generatie a modelului Renault.

Va prezentam in premiera doua fotografii spion cu noul model. Informatiile si fotografiile oficiale vor fi disponibile peste patru zile, cand Renault va ridica cortina si va dezvalui noul Laguna 3.

Comentarii (11)

  • :)
    Neinteresant... opinie personala.
    0 0
  • The Truth
    minciuni
    Va rog eu, nu mai mintiti...e Laguna 2 100% in photoshop. Usile, luneta. Mai sunt 3 zile pana la poze OFICIALE.
    0 0
  • -ar conta
    citeste cu atentie
    DAca ai fi citit cum trebuie textul, ai fi vazut ca este mentionat faptul ca sunt fotografii spion si ca cele oficiale vor fi disponibile dupa 4 zile "Va prezentam in premiera doua fotografii spion cu noul model. Informatiile si fotografiile oficiale vor fi disponibile peste patru zile, cand Renault va ridica cortina si va dezvalui noul Laguna 3."
    0 0
  • ........
    daca e asa...nu o sa arate la cum ma asteptam.....neinteresant...vb lui oggy ;)
    0 0
  • LAGUNA 2 ESTE MULT MAI BELEA
    ASTA ESTE COPIATA DUPA CITROEN DE KK ARATA URAT DE TOT.....NU STIU CINE A FACUT LAGUNA 2 DAR CRED CA A MURIT CA ASTIA DE LA RENAULTNUMAI MASINI URATE NE PREZINTA....LAGUNA 2 ESTE UN MIRACOL SI EA A FOST FURATA DUPA VOLVO DA A FOST O COPIE CARE A ARQATAT MIRACULOS DE BINE PT O COPIE SI SINCER LA FRUMUSETE CHIAR POATE CONCURA LA PODIUM PE CAND URATENIA ASTA NU MERITA NICI PREMIUL PT CEA MAI HIDOASA MASINA LA CUM ARATA.....SPER SA NU O SCOATA ASA CA SIGUR NUMAI AU NICI O VANZARE.
    0 0
  • nu cred ca o sa arate asa. Eu zic sa stam linistiti.
    0 0
  • laurentiu
    !?
    daca arata asa, e doar Laguna 2, usor pieptanata ! asa se intampla si cu Daciile noastre cand "aparea" un model "nou" !!
    0 0
  • varul lu' C5
    masina frantuzeasca tot umflata in pene ramane si se vrea intretnuta numai cu sampanie si caviar. Mai bine masina germana care se multumeste cu bere su cele asiatice care merg si cu un bol de orez
    0 0
  • lol
    mie mi se pare ca cam seamana spatele cu jetta, sau cu c5....sau cu inca ceva da numi vine in minte. voua cu vi se pare ca seamana?
    0 0
  • Chucky
    pt. GNO
    misto comentariul! :))
    despre laguna asta, numa de bine, nici cadou sa mi-o faca cineva si nu as iesi cu ea pe strada. e cam tras de par design-ul...
    0 0
  • Saharov
    CE e mah asta?Un C6 in fatza si in spate un Accord?!nu stiu cine tear lua drept cineva cu gusturi bune la volanul hibridului aluia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru