Iata noul Mercedes SL65 AMG!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.02.2008
Primele imagini si informatii despre versiunea de performanta Mercedes SL65 AMG au fost publicate astazi.

Esential

612 cai putere dezvolta motorul V12 bi-turbo instalat pe versiunea de performanta a Mercedes SL65 AMG.
1000 Nm este puterea de care se va bucura Mercedes SL65 AMG

Mercedes se pregateste sa mai bifeze o premiera dupa ce, saptamana trecuta, a prezentat oficial varianta revizuita a sportivei SL. Constructorul german "a scapat" primele poze ale versiunii de performanta SL65 AMG, care urmeaza a fi dezvaluita zilele acestea.

Informatiile nu sunt oficiale dar se pare ca sub capota varfului de gama se va afla un propulsor V12 bi-turbo care dezvolta 612 cai putere si un cuplu motor impresionant de 1000 Nm. Intregul bagaj de putere va fi distribuit prin intermediul unei transmisii SpeedShift MCT, desi aceste informatii nu sunt inca sigure. Generatia trecuta a versiunii de performanta a necesitat folosirea unei transmisii modificate din cauza valorii mari a cuplului motor, aceast lucru fiind posibil si in cazul noului model.

Mercedes a cautat sa sublinieze agresivitatea versiunii de performanta pregatita de AMG, bodykit-ul instalat pe sportiva germana fiind insa unul destul de subtil. Acesta include spoilere fata si spate redesenate, prize de ventilatie laterale si blocuri optice pe fond negru, cu lumini bi-xenon.

Mai multe detalii despre versiunea de performanta a sportivei germane va vom oferi imediat ce Mercedes va publica un comunicat de presa.

Taguri: Mercedes, SL, SL65 AMG

Comentarii (4)

  • Am dat un pic la stirile de saptamana trecuta sa vad daca si varianta mai putin sportiva arata la fel ... am vrut sa cred ca de la bodykit are acest aspect, dar m-am inselat; poate sunt eu batran (la 23 de ani) dar cand am vazut prima data un SL si am avut o poza cu acesta m-a facut sa visez, nu sa ma chinui sa citesc articolul sperand ca performantele o sa compenseze aspectul exterior al masinii. Sper ca pana cand o sa imi permit sa imi iau si eu unul, aspectul exterior sa se intoarca macar un pic la cum arata SL-ul cand eram eu mic (macar cu 2 generatii in urma ).
    0 0
  • ..
    asa este!
    0 0
  • urat
    ce e vrajeala asta de mertzan? are dreptate alex
    0 0
  • nice
    supe topu`
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru