In ciuda problemelor financiare, proiectul Volt merge inainte

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 21.01.2009
GM a anuntat ca proiectul Volt va fi centrul ofensivei sale din urmatorii ani. Grupul va construi in acest sens o uzina care va produce exclusiv baterii pentru noul model.

Esential

30 de milioane de dolari ii va costa pe cei de la GM constructia noii uzine din Michigan.

General Motors a anuntat ca nu a renuntat la investitia programata pentru constructia unei fabrici de 30 de milioane de dolari al carei scop va fi producerea unor baterii de ultima generatie pentru sportiva electrica Chevrolet Volt. Uzina va fi deschisa in Michigan in 2010, aceasta urmand sa produca baterii de pa baza de litiu-ion pentru Volt.

"Vom merge inainte cu acest proiect deoarece Volt nu va fi un model de nisa. Vrem sa il producem in masa", a declarat Ed Peper, vicepresedintele nord-american al celor de la Chevrolet.

Noul Chevrolet Volt a devenit, inca de la prezentarea sa oficiala de anul trecut, simbolul renasterii Grupului GM. Americanii se bazeaza pe impactul pe care un astfel de moedl in va avea pe piata anul viitor, atunci cand va incepe sa fie produs in masa.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru