Inca un tuning pentru Audi RS6 Avant

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.08.2008
Elvetienii de la Sportec au pregatit un pachet de modificari tehnice pentru break-ul de performanta Audi RS6 Avant.

Esential

740 de Nm dezvolta Audi RS6 Avant echipat cu kitul Stage 1 de la Sportec.
305 km/h este viteza pe care o poate atinge RS6 Avant, dupa tratamentul aplicat de Sportec.

Exact cum anticipam, majoritatea tunerilor cu renume din Europa isi indreapta atentia asupra break-ului de performanta Audi RS6 Avant. Dupa ce ieri v-am prezentat kitul celor de la IMSA, specializati in modificarea supercarurilor Lamborghini, revenim astazi cu un nou pachet pentru RS6 Avant, gandit de tunerii elvetieni.

Este vorba de Sportec care a lansat pachetul Stage 1, botezat asa probabil pentru ca elvetienii vor mai lansa si alte kituri pentru RS6 Avant. Stage 1 include, printre altele, un sistem ECU recalibrat, care reuseste sa adauge inca 70 de cai putere resurselor oferite standard de modelul din Ingolstadt.

Astfel, Audi RS6 Avant se poate lauda cu o putere totala de 650 de cai la 6000 de rpm si un cuplu motor de 740 Nm, intre 2500 si 4500 de turatii. Potrivit datelor oficiale oferite de Sportec, un RS6 Avant echipat cu Stage 1 poate demara de la 0 la 100km/h in 4.4 secunde si poate atinge o viteza maxima de 305 km/h.

Modificarile aduse sub capota sunt insotite si de o serie de accesorii noi.

Clientii pot opta pentru jante de 20 sau 22 de inch din aliaj si o suspensie care coboara garda la sol cu cativa milimetri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru