Inden Design prepara Cayman S de 314 CP

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 28.07.2008
Tunerii germani de la Inden Design au crescut puterea lui Porsche Cayman S cu 19 CP printr-o noua evacuare sport.

Esential

314 CP dezvolta motorul boxer de 3.4 litri care echipeaza Porsche Cayman S cu imbunatatirile operat de Inden Design.

Casa germana de tuning Inden Design a prezentat un nou pachet sport pentru Porsche Cayman S prin care a marit puterea acestuia pana la 314 CP. Desi Porsche inca intarzie furnizarea informatiilor si imaginilor oficiale ale noului Cayman S Sport, asa cum v-am informat noua versiunea va dispune doar de 303 CP, cu 8 cai mai mult decat modelul asupra caruia au efectuat imbunatatiri tunerii germani.

Inden Design este cunoscut ca unul dintre tunerii specializati in modele Mercedes, insa nu au putut rezista tentatiei de a modifica si un Porsche. Astfel, tuningul principal prin care s-au castigat cei 19 CP pentru motorul boxer de 3.4 litri al lui Cayman S este reprezentat de noul sistem de evacuare din otel inoxidabil cu clapeta de deschidere comandata electronica prin intermediul unei unitati de control.

De asemenea, kitul sport destinat modelului Porsche Cayman S include o suspensie H&R ajustabila in functie de greutate si un set de jante din aliaj cu spite duble si dimensiunea de 19 inch.

Jantele sunt echipate cu pneuri Hankook de dimenisiuni 235/35 R19 pe fata si 305/25 R19 pe spate.

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru