Infiniti lanseaza o editie speciala a lui FX: Limited Edition

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.02.2010
Japonezii de la Infiniti vor oferi o editie limitata a lui FX pentru piata din Europa. Aceasta se numeste Limited Edition si va fi construita in doar 100 de exemplare.

Infiniti redefineste exclusivitatea cu o editie speciala a SUV-ului FX, care va fi produsa in doar 100 de exemplare. Dintre acestea, 18 vor fi vandute pe piata din Marea Britanie, restul de 82 fiind destinate pietei din Europa de Vest. Infiniti FX Limited Edition poate fi bazat atat pe FX37S, cat si pe FX50S si este disponibila in standard cu nuanta negru Obsidian, care beneficiaza de o vopsea speciala, care se regenereaza in cazul avariilor de la zgarieturi. Optional, clientii Infiniti pot alege o nuanta perlata Moolinght White pentru noul FX Limited Edition.

Interiorul acestor editii speciale este imbracat in piele de nuanta Graphite, pe cand plafonul este imbracat in Alcantara. Bordul si fetele de usi sunt si ele imbracate in piele, la fel ca in cazul versiunii standard, pe cand alte elemente ale bordului si ale consolei centrale beneficiaza de ornamente din fibra de carbon. Toate modelele Infiniti FX Limited Edition primesc un sistem audio Bose cu 11 difuzoare care beneficiaza de conectivitate iPod si de un HDD de 10GB.

Editia limitata a lui Infiniti FX primeste si un set de jante din aliaj de 21 de inch finisate in nuanta graphite, care sunt imbracate cu anvelope 265/45 R21W. Acelasi finisaj este aplicat si la nivelul grilei fata, fantelor laterale de aerisire si al barelor de amarare de pe plafon.Design-ul special al jantelor cu care este echipata editia speciala a lui FX ajuta racirea franelor.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • patrick
    cel mai...
    o frumusetze de suv
    2 0
  • infinit mai frumosssssss
    absolut superb!!!!!!!!!!!!!!!!!cel mai sportiv design in materie de suv-uri!!!! cat despre motorizari nu am retineri...
    2 0
  • opera de arta
    designul e fenomenal atat la exterior cat si la interior...nu prea exista suv mai frumos
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru