Înlocuitorul lui Chrysler Sebring se va numi 200

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.09.2010
Chrysler a confirmat că facelift-ul lui Sebring va reprezenta schimbarea completă a modelului şi că vor folosi numele 200 pe viitor.

Oficialii Chrysler Group au anunţat că succesorul lui Sebring se va numi 200. Modelul reprezintă o versiune restilizată şi modificată a actualului Sebring. Informaţia a fost dezvăluită la conferinţa dealerilor Chrysler din Orlando, iar debutul noului model va avea loc în cel de-al patrulea sfert al acestui an. E posibil ca noul 200 să nu ajungă pe piaţa din Europa în această formă, sau să ajungă mai târziu sub altă siglă şi cu motorizări Fiat.

Chrysler 200 va avea o caroserie mai fermă, o nouă geometrie a suspensiei, o bară stabilizatoare spate nouă şi antifonare îmbunătăţită. La fel ca alte modele noi din gama Chrysler, interiorul va fi redesenat şi va primi materiale noi, pentru a putea răspunde criticilor la adresa actualului Sebring. Graţie acestor modificări, Chrysler 200 va avea propria sa identitate, spun conducătorii concernului american, modelul nefiind un facelift banal pentru Sebring. Potrivit şefului departamentului de dezvoltare, noul model nu va mai prezenta niciunul dintre defectele percepute de public ale actualului Sebring, printre care intră lipsa rafinamentului, interioarele ieftine, manevrabilitatea slabă şi trenurile de propulsie necompetitive.

La finele anului 2006, cu scurtă vreme înainte de debutul actualei generaţii Sebring, dealerii Chrysler au rugat conducerea companiei să folosească denumirea 200 pentru a sublinia faptul că modelul este fratele mai mic al lui 300C. La acea vreme, cei de la Chrysler au ales să păstreze numele Sebring.

În 2010, Sergio Marchionne a anunţat că succesorul lui Sebring nu va mai folosi acest nume. Vânzările actualei generaţii Sebring au atins cota maximă în 2007 cu doar 93.130 de unităţi, după care au scăzut drastic, la 27.460 de unităţi în 2009.

În ceea ce priveşte motorizările, Chrysler 200 primeşte noul motor Pentastar V6 şi o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Clienţii vor putea opta şi pentru o versiune de 2.4 litri cu patru cilindri în linie, care este oferită alături de o cutie de viteze automată cu patru trepte sau de o cutie de viteze automată cu şase rapoarte.

Via | MSN 

Comentarii (3)

  • valeriu
    varianta europeana
    pai si nu se va vinde cu sigla LAncia si motoare de Fiat in Europa ?
    4 0
  • Sebastian Toma am o mare rugaminte la tine.Imi poto spune cu privire la designul viitoarelor modele Chrysler daca italienii au un amestec in toata povestea asta? Adica Fiat va desena modelele americane? Un minut din timpul tau pretios daca poti rezerva sa imi raspunzi.Respect!
    2 2
  • 200C
    @Valeriu
    Teoretic, da. În 2011 ar trebui să vedem versiunea Lancia a acestui model la un Salon Auto important din Europa, dacă va veni la noi.

    @Fane
    Din câte ştiu eu, italienii nu vor umbla la modelele vândute pe piaţa din SUA, ci doar la cele care vin şi în Europa. Clienţii de pe cele două continente au preferinţe diferite, iar ignorarea acestui lucru este "penalizată" de obicei cu vânzări slabe.

    Răspunsul pe scurt ar fi NU, Fiat nu va desena modelele americane.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru