Inovatie: Noul Mercedes S-Klasse va avea un display dublu

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.12.2008
Tehnologia dezvoltata de Mercedes si Bosch permite pasagerului si soferului sa vizioneze simultan imagini diferite.

Recunoscut in domeniul auto pentru inovatiile sale in materie de siguranta si nu numai, Mercedes vine acum cu un nou gadget care vrea sa revolutioneze sistemul de entertainment din habitaclu.

Inginerii din Stuttgart au gandit un sistem de navigatie cu afisaj dublu, botezat Splitview. Regasit in centrul plansei de bord, noul sistem de afisaj a fost dezvoltat de catre Mercedes, cu sprijinul celor de la Bosch.

Splitview ofera simultan doua imagini diferite. Cele doua display-uri sunt despartite de un filtru care permite vizualizarea unei singure imagini, in functie de pozitia soferului sau pasagerului pe scaun.

Prin urmare, soferul si pasagerul pot avea parte de informatii diferite in acelasi timp: in timp ce soferul urmareste sistemul de navigatie, pasagerul din drepta poate viziona un film. Pentru a nu deranja soferul, pasagerul din dreapta poate folosi un set de casti, create special.

Noua tehnologie Splitview va debuta in premiera pe modelul S-Klasse, mai precis pe versiunea revizuita a acestuia, asteptata in vara lui 2009.

via | CarScoop

Taguri: Mercedes, S-Klasse

Comentarii (3)

  • Uf... AUTOMARKET...
    Inovatia voastra...:( k nu-mi mai merge siteul cum trebe... ba mi se incarca pozele ba nu... pf... mergea asa de bine inainte... Dar acuma...:-s

    Faceti ceva!!!
    0 0
  • aless carei
    uaii
    asti in criza nu stiu ce sa mai inventezeee
    0 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    HMMM.MERCEDES CU OCHELARI,HAI CA-I INTERESANT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru