Ipoteze de design: Volkswagen Up R

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.08.2011
Nu au trecut 24 de ore de la prezentarea imaginilor oficiale ale noului VW Up, că fanii mărcii s-au grăbit deja să ne arate cum ar putea arăta o potenţială versiune R a noului model de oraş.

La doar o zi de la prezentarea oficială a primelor imagini cu noul Volkswagen Up, pretendent la coroana europeană a segmentului mini din partea constructorului german, fanii mărcii din întreaga lume se întreabă deja dacă cel mai mic model din gama VW va dispune şi de o versiune sportivă. Iar cei mai zeloşi fani ai nemţilor au pus deja mâna pe softurile de editare şi ne prezintă o imagine ipotetică a unui Up R, o versiune potentă a modelului german de oraş.

Imaginea alăturată este creată de Theophilus Chin, un designer malaezian cunoscut pe internet datorită versiunilor - ipotetice sau nu - imaginate de acesta. Modificările estetice frontale aduc aminte de cele pe care le-a suferit actualul Golf R, spoilerul frontal fiind înlocuit cu unul mult mai mare, cu prize de aer de dimensiuni apreciabile. 

Din păcate pentru cei care şi-ar dori să vadă un astfel de model în gama Volkswagen, un Up R este foarte puţin probabil să apară în viitorul apropiat, Volkswagen preferând să-şi canalizeze forţele pe versiunea electrică a lui Up, care va apărea pe piaţă în 2013. 

via | carspyshots

Comentarii (4)

  • @
    Daca cusca, aceasta va avea 1.4TSI de 180cp + 4motion, va fi spaima soselelor, pentru bolizii de peste 300cp :)).
    3 7
  • Hihihi
    @scorpionu
    Daca asta e cusca, eu zic sa treci in colivia ta ca esti cam papagal. O masina nu inseamna doar masa si putere. Inseamna si sasiu, transmisie, susepnsii etc...
    5 5
  • @
    Daca nu stii cum sa imbini uratul cu placutul, metaforic vorbind, te rog sa ti pentru tine comentariile alea de 2 lei. La un UP R, am mentionat doar ce ii mai important, motorul si sistemul de tractiune integrala, restul (sasiul,suspensiile,transmisia DSG 100%), vin de la sine.
    4 4
  • Inca un cazan marca wc. Marca cunoscuta de auto cautam designeri .Rugam seriozitate ! =))))
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru