James Bond mai distruge un Aston Martin DBS

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.05.2008
Inca un model Aston Martin DBS a fost sacrificat de dragul artei, la filmarile urmatorului film James Bond.

Esential

2008 este anul lansarii filmului \"Quantum of Solace\".

Inca un Aston Martin DBS a fost distrus in urma filmarilor la noua productie James Bond, "Quantum of Solace".

Spre deosebire de primul, care a sfarsit intr-un lac italian, cel de-al doilea exemplar a fost distrus in mod voit. Scena care prezinta distrugerea modelului DBS a fost filmata in muntii Carrara din Italia.

Se pare ca Aston Martin-ul sfarseste intr-o cariera de piatra dupa o urmarire specifica filmelor care il au ca protagonist pe agentul 007.

Modelul Aston Martin DBS va apare circa 15 minute in urmatorul James Bond. Pe langa Aston Martin DBS, mult-asteptatul model Ford Ka isi va face si el aparitia in “Quantum of Solace”, urmand exemplul lui Ford Mondeo, cu o aparitie in premiera mondiala in "Casino Royale".

Taguri: Aston Martin, DBS, Ford, Ka

Comentarii (13)

  • bogdan
    aston
    ma gandesc ca nu ar fi mai bn sa faca o copie a lui dbs care sa coste mult mai putin special pt aceste distrugeri?
    0 0
  • mda
    crezi ca pe ei asta ii intereseaza? isi permit...ei nu sunt ca romanii nostrii ca sa se uite la bani cand fac ceva....si mai ales stiind ca o sa aiba un profit destul de frumusel...
    0 0
  • CGI
    Daca tot au bani, de ce nu fac model 3d si animatie computerizata... asa pot distruge 10.000 DBS intr-o singura scena :)
    0 0
  • lol
    e daca nu faci si sacrifici nu castigi pacat de masinuta :)
    0 0
  • Iron Man
    Asta va fi ca si in Iron Man, cand distrugeau aia Audi R8-urile...iar in film nu a mai aparut faza deloc :)
    0 0
  • sharky
    @costi
    tu cand te uiti la un film cu modelare 3d nu iti dai seama ca e "fake"? si producatorii mari de filme vor sa aiba un produs cat mai aproape de realitate si daca asta inseamna sa distruga 20 aston martin sau 30 r8 sau orice asta vor face.
    0 0
  • precizare
    ....la Carrara, cariera nu este de piatra....este de marmura...de secole!
    0 0
  • ......
    datorita faptului ca banii nu au contat pentru producatorii seriilor lui 007 toate seriile au fost la fel de reusite...si aceasta ultima serie trebuie sa fie la fe ca si celelalte!
    felicitari!!
    0 0
  • pt dan
    Bine ba Dane..lasa ca si la marmura ii mai zicem piatra. Te-ai gasit tu destept..
    0 0
  • Poate....
    Voi chiar credeti ca masina aia e luata din magazin si facuta praf asa doar de dragul realismului.........serios am mai vazut filme cascadorii dastea nu aveau motor cand se rasturnau si cate si mai cate....Fiti si voi realisti!!!Bafta!!!
    0 0
  • DealuMare
    tacticos
    Citesc aceste randuri dragi romani,si ma cutremur....de RAS!! Ce mai conteaza daca e cariera de piatra sau de marmura,daca masina era/nu era cu motor inclus la pachet,daca se putea face sau nu o replica dupa DBS (parerea mea e ca asa s-a procedat in majoritatea filmelor>vezi "Gone in 60 seconds",si cate si mai cate comentarii aiurea pot aparea aici...Sincer ma bucur ca m-am abonat la newsletter-ul vostru domnilor de la Automarket,deoarece imi pot largi aria de cunostinte...ma rog sa zicem ca o maresc,deoarece in aproximativ 75% din subiectele aparute figureaza marca "LOGAN"......mai,oare sant singurul fan-auto caruia ii place sa afle noutatile din industria auto???
    0 0
  • aiurea
    daaaaaaaaa
    Pragurile seamana cu alea de la Logan....clar.
    0 0
  • tare
    Mai bine foloseau 1 Logan , dadea mai bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru