JE Design a creat un nou kit pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.03.2009
Porsche Cayenne a primit inca un kit de tuning de la JE Design, care a fost denumit Progressor.

Porsche Cayenne a primit un pachet estetic de la JE Design. Noul kit se numeste Progressor si consta intr-un set de bare de protectie, un set de jante noi, precum si o serie de accesorii minore. Noua bara fata a lui Cayenne a primit si o buza care ii confera mai multa agresivitate, precum si un set de pozitii cu LED-uri, pentru a fi in top cu tendintele din domeniu.

Partea frontala a lui Cayenne este completata de un set discret de pleoape pentur blocurile optice. Profilul lui Cayenne este subliniat de noile praguri laterale, pe cand posteriorul SUV-ului Porsche se mandreste cu noua bara spate. Aceasta bara include un difuzor de aer integrat, care inglobeaza cele doua evacuari.

Jantele lui Porsche Cayenne au 22 inch, iar garda la sol a acestui model poate fi modificata cu ajutorul unui nou modul electronic de control al suspensiei pe aer. Acest pachet a fost lansat la doar o zi de la introducerea pe piata a lui Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3. Pretul noului pachet de tuning pentru Porsche Cayenne nu a fost inca anuntat.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (2)

  • catalin
    ....................
    pana unde? exagerat de grotesc
    0 0
  • manelistu
    LPG
    Noi am "creat" LPG pe cayenne, tzaranilor de la Germanica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru