Je Design a modificat Porsche Cayenne

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.07.2008
Tunerii Je Design, specializati in modificarea modelelor Grupului VW, s-au ocupat de Porsche Cayenne.

Tunerii de la Je Design sunt recunoscuti pentru modificarile aduse modelelelor produse de grupul Volkswagen. Pana acum am fost obisnuiti cu pachete speciale pentru Audi Q7 si Volkswagen Touareg. De aceasta data insa, Je Design a ales sa tuneze editia revizuita a SUV-ului de lux Porsche Cayenne. Modificarea unui exemplar Porsche este o premiera pentru Je Design.

Programul gandit pentru Cayenne include redesenarea spoiler-elor fata si spate, un set de jante de 22 de inch din aliaj si, optional, o suspensie elicoidala care permite coborarea garzii la sol cu 30 pana la 70 de mm.

Pachetul Je Design include si o serie de accesorii care personalizeaza exteriorul, printre care extensii pentru spoilerul fata, praguri laterale, un deflector inglobat in spoilerul spate, lumini LED pentru rularea pe timp de zi, un modul electronic care coboara garda la sol cu 35 de mm si ornamente pentru blocurile optice fata.

Deocamdata, Je Design nu a operat modificari la nivelul interiorului dar pregateste o serie de accesorii si ornamente din fibra de carbon.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru