Jeep sponsorizeaza Finala Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Finala Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata va avea loc in Busteni, cu ajutorul sponsorizarii Jeep.

Jeep este unul din sponsorii competitiei de Escalada pe Gheata, a carei finala va avea loc in Busteni, intre 5 si 8 februarie 2009. Peste 70 de sportivi vor lupta pentru Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata, in cadrul competitiei care va avea loc langa partia Kalinderu din Busteni.

Probele concursului sunt cele de dificultate si viteza, iar ambele se vor desfasura pe structuri artificiale acoperite cu gheata. Proba de dificultate consta in escaladarea mai multor tavane si obstacole de gheata, sau prize artificiale aflate la o inaltime de peste 20 de metri. Peretele de escalada viteza are intaltimea de 15 metri, este amplasat vertical si este acoperit cu un strat de 25 de cm de gheata. Pe acest perete se vor desfasura probele din cadrul finalei Cupei Mondiale la Escalada pe Gheata.

Dupa desfasurarea finalei, in data de 7 februarie, anumiti concurenti vor incerca pe data de 8 februarie sa doboare recordul mondial stabilit anul trecut. Datorita instalatiilor de refrigerare avansate, concursul se va putea desfasura in conditii optime la temperaturi de pana la 10 grade Celsius. Puteti obtine informatii suplimentare despre Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata de pe site-ul oficial al competitiei, unde veti putea urmari in direct aceasta competitie.

Via | Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru