Jeremy Clarkson, idol pentru copiii din Marea Britanie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 16.01.2011
Într-un top al idolilor realizat de cei de la Disney XD, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, ocupă locul doi în preferinţele copiilor din Marea Britanie.

În ziua de astăzi, copiii nu îşi mai doresc să devină astronauţi sau avocaţi şi îşi caută idolii în oamenii pe care îi zăresc tot mai des pe micile ecrane. Uun sondaj realizat de britanicii de la Disney XD a arătat că puştii din Albion văd în Jeremy Clarkson un idol.

La acest sondaj au luat parte 601 băieţi cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani. Pe primul loc al topului realizat de britanici se află jucătorul de fotbal David Beckham, urmat de prezentatorul show-ului Top Gear. Ultimul loc al podiumului este ocupat de Cristiano Ronaldo, vedeta echipei naţionale a Portugaliei.

O parte din puştii care au răspuns la întrebările sondajului se gândesc la bani şi avere, iar Alan Sugar, Bill Gates sau Simon Cowell le sunt idoli. Faima şi fetele reprezintă o altă motivaţie pentru copiii britanici, iar Daniel Radcliffe şi Justin Bieber ocupă locul cinci, respectiv nouă în topul relizat de cei de la Disney XD.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • si nu sunt singurii
    nici pe mine nu m-ar deranja sa am meseria lui pentru restul vietii, insa idol e putin cam exagerat. Prea multi isi gasesc idoli in cultura pop, fotbal si entertainment, si prea putini in Neil Tyson, Richard Feynman, Stephen Hawking sau orice alt exemplu cu adevarat relevant pentru viata si societate. Cultura si inteligenta nu mai sunt lucruri la care se aspira, ci banii, femeile si distractiile ieftine.
    20 0
  • no comment
    tocmai m-am plimbat printr-un mall si aud in "Diverta" un putzoi de vreo 12-14 ani:

    "daca mai stau mult printre cartile astea o sa-mi vina greata!"
    24 0
  • @all: bun venit in societatea occidentala, unde "tara te vrea prost". O avea nenea Clarkson nitel umor si o mana de inteligenta, dar de aici si pana la a fi idol...cale lunga. De fapt, daca te uiti in top, observi cu usurinta cam care e nivelul de inteligenta al copiilor celei mai dezvoltate tari din Europa.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru