Justin Timberlake este noul ambasador Audi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Incepand cu anul 2010, celebrul artist Justin Timberlake va fi unul dintre ambasadorii marcii Audi. Primul model pe care il va promova este Audi A1.

Artistul Justin Timberlake va fi ambasadorul marcii Audi incepand cu anul 2010. Primul obiectiv al sau este promovarea viitorului A1. Totodata, Justin Timberlake va juca rolul principal intr-o noua campanie care va fi lansata pe internet in primavara anului viitor.Durata contractului pe care Justin Timberlake l-a semnat alaturi de Audi este necunoscuta.

Marca din Ingolstadt are ambasadori internationali si nationali pe diverse profesii si arii culturale, iar Justin Timberlake a devenit unul dintre acestia. Spre exemplu, ambasadorul cultural al marcii Audi in lume este pianistul chinez Lang Lang. Acesta imbina traditiile orientale cu cele occidentale in muzica sa si a cunoscut succesul international fara a uita de radacinile sale.

"Audi a fost dintotdeauna varful de lance al ingineriei si tehnologiei. Sunt foarte fericit ca fac parte din urmatoarea evolutie a marcii Audi alaturi de acestia si de modelul A1.", a declarat Justin Timberlake, noul ambasador al marcii Audi.

Via | MotorAuthority

Taguri: Audi

Comentarii (10)

  • El e unul dintre ambasadorii marcii Audi ?!?! Dati-mi o punga ca imi vine sa vomit...... In ce hal a ajuns Audi, deci in loc sa puna un pilot de curse,de F1, de raliu ,un inginer (sau o persoana legata de industria auto! ) ei au ales un cantaret.... FAIL !
    31 10
  • Daca Audi l-a pus pe asta, la Dacia concureaza Guta,Salam si Adrian Copilul Minune!!
    Sunt curios cine o sa iasa!
    9 17
  • @alex ct
    ce chestieeee l-au pus pe timberlake...wowwwww la noi gainusa acum cativa ani promova marca alfa romeo ...
    1 3
  • Poza
    Din poza iti poti da seama cine este cu adevarat fericit de alegerea facuta de Audi.
    6 0
  • audi
    Justin e o alegere foarte echilibrata a celor de la Audi,e un artist complet fara o viata tumultoasa si cancanuri,se foloseste intotdeauna de tehnologia cea mai noua in alcatuirea liniilor melodice,eu cred ca e un ambasador perfect
    12 2
  • Pt ala cu gainusa ambasadorul alfa
    Ai inteles gresit. E vorba despre huidu care are o alfa romeo 159 SW. Dar nu este nici un ambasador si asa :) Pur si simplu isi face reclama din cand in cand la masina si la marca de care e indragostit el. Si atat.
    5 4
  • @thenuts
    cronica carcostasilor face acum publicitate fiatului , dezbracatu umbla cu un punto si cu un bravo cu insemnele cronicii-perechi de coarne , acum ceva timp cronica a inceput un perteneriat destul de fructuos cu autoitalia.
    7 0
  • tot io
    au si un 500 http://www.hiexpert.ro/Continut/09_bm/addon0308/fiat-cronica-carcotasilor.jpg
    5 0
  • Oameni buni. In ziua de azi totul se bazeaza pe profit. Cum sa faca cat mai multe vanzari ? Simplu.

    Sunt zeci de copii de bani gata care si-au luat carnetul si sunt gata sa primeasca de la taticul cel darnic o noua masina.

    "Ce masina vrei puiule? Audi, ca Justin !"

    Asta e marketingul pe timp de criza.
    8 0
  • Cristi
    Audi A1
    Intrati pe www.germancarblog.com pentru a vedea prima poza cu Audi A1 .
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru