Kia: "Ne vom concentra mai mult pe calitatea modelelor noastre"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.09.2011
Kia promite că nu se va lăsa guvernată de raţiuni economice. În ciuda dificultăţilor create de capacitatea redusă de producţie, corenii susţin că se vor concentra mai mult asupra calităţii.

Deşi mulţi constructori se bazează pe creşterea producţiei, Kia pare să nu urmeze trendul actual. În ciuda capacităţii reduse de producţie, brandul coreean nu plănuieşte să construiască noi uzine în Europa. Ţinta asiaticilor este însă alta: îmbunătăţirea calităţii.

O susţine însuşi Lee Sam-ung, presedinte executiv Kia, într-o declaraţie oficială. "Creşterea cantitativă este importantă, însă creşterea calitativă este hotărâtoare. Plănuim să îmbunătăţim calitatea produselor noastre şi a brandului în general. Cererea globală este aşteptată să se deprecieze, dar vom lansa noi modele, vom consolida promoţiile locale şi vom creşte competitivitatea brandului."

Lee susţine că, în ciuda dificultăţilor economice, Kia va încerca să atingă ţinta de 2.5 milioane de maşini vândute în 2011. Deşi Lee nu a oferit detalii despre previziunile pentru anul viitor, Kia se aşteaptă ca producţia să îngreuneze capacitatea de a ţine pasul cu comenzile. 

via | egm

Comentarii (1)

  • Seriozitate extrema!
    Mi se pare un punct de vedere pedant si realist totodata,mai inclinat spre realitatea actuala,dupa atatea declaratii de invingatori si teluri absolute punctul de vedere exprimat de Lee e o dovada de seriozitate si realism dus la extrem!
    10 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru