Kia reimprospateaza Sportage printr-un facelift

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 01.08.2008
Salonul Auto de la Londra a mai gazduit o alta premiera: Kia Sportage Facelift, SUV-ul coreean revizuit.

Esential

150 CP va dezvolta versiunea revizuita a unitatii turbo-diesel de 2.0 litri care va echipa Kia Sportage Facelift.
141 CP dezvolta propulsorul pe benzina de 2.0 litri cu 16 valve care echipeaza Kia Sportage.
175 CP dezvolta motorizarea de top a lui Kia Sportage, o unitate V6 de 2.7 litri.

Kia a prezentat in premiera Sportage Facelift la Salonul Auto de la Londra. Noua versiune restilizata a SUV-ului coreean va fi disponibila pe piata europeana incepand cu toamna acestui an.

Noul Kia Sportage a beneficiat de o serie de modificari estetice, primind in acelasi timp si o revizuire a motorului turbo-diesel de 2.0 litri care va fi disponibil cu o putere de 150 cai. Gama de motorizari pe benzina va fi alcatuita din unitatea de 2.0 litri cu 16 valve care dezvolta 141 CP, precum si de propulsorul V6 de 2.7 litri care dezvolta 175 CP si va echipa versiunea de top.

La partea exterioara, schimbarile se regasesc in principal la partea frontala a SUV-ului coreean. Astfel, Kia Sportage Facelift beneficiaza de blocuri optice noi, grila radiatorului restilizata si spoilerul fata redesenat cu proiectoare de ceata noi incorporate.

La partea din spate a versiunii revizuite a SUV-ului se disting stopurile restilizate. Apectul actualei generatii Kia Sportage aflata in a doua parte a vietii de serie este improspatat si readus in linia generala de design a brandului coreean.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru