Kia Rio cu trei portiere prezentată la Salonul de la Frankfurt

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 13.09.2011
Pe lângă vedeta Kia GT, pe standul producătorului corean a putut fi admirată versiunea cu trei uşi a modelului Kia Rio.

Kia Rio este un model deja cunoscut pe piaţa vest-europeană dar exista doar în variantă hatchback cu cinci portiere. La Salonul Auto de la Frankfurt, Kia a adus şi versiunea cu trei uşi a modelului de clasă B. Acestă versiune este dedicată celor care vor să îşi cumpere prima maşină şi va avea succes doar pe pieţele din Europa occidentală. Kia speră ca versiunea cu trei uşi să fie responsabilă pentru 25% din totalul de vânzări al modelului Rio. 

Kia Rio trei portiere are aceleaşi dimensiuni cu cu versiunea hatchback cu cinci uşi (lungime 4.045 mm,  lăţime 1.720 mm, înălţime 1.455 mm, ampatament 2.570 mm). 

Pe majoritatea pieţelor europene, Rio 3 uşi va fi disponibil cu aceleaşi motoare ca şi versiunea cu cinci uşi. Gama de puteri variază între 75 şi 109 CP. Cea mai rapidă Kia cu trei portiere va accelera de la 0 la 100 km/h în 11.5 secunde iar viteza de top va fi de 183 km/h. 

Pentru a impresiona potenţialii clienţi, Kia Rio cu trei portiere este oferită cu o gamă de 10 culori ale caroseriei: alb, negru, Bright Silver, Signal Red, Fresh Beige, Electronic Blue, Deep Blue, Wendy Brown, Graphite and Caramel Yellow.

Via | Kia

Comentarii (2)

  • Vasilica
    nice!
    5 1
  • Marian
    Asa, si? Cu ce ma ajuta ca are 3 sau 5. Pe la noi pe la tara cand ajung modelele astea? Dar berlina va ajunge vreodata?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru