Kicherer a creat primul pachet de tuning pentru noul E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.03.2009
Tunerul german Kicherer a creat un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz E-Klasse inainte ca acest model sa fie disponibil in showroom-uri.

Germanii de la Kicherer au creat primul pachet de modificari estetice pentru noul Mercedes-Benz E-Klasse. Pachetul contine un kit de caroserie si un set de jante pentru E-Klasse, precum si o serie de imbunatatiri facute interiorului acestui model. Mercedes E-Klasse a primit si un sistem de evacuare dublu, precum si o suspensie sport.

Barele de protectie disponibile in kit-ul Kicherer pentru E-Klasse sunt fabricate din fibra de carbon. Oglinzile au primit capace noi, iar aripile modelului au fost evazate. Jantele Kicherer au dimensiunea de 20 inch si sunt construite dintr-un aliaj usor. Spitele jantelor sunt vopsite in negru, iar buza acestora este cromata, pentru a obtine un efect estetic deosebit.

Interiorul lui E-Klasse a primit un volan sport imbracat in piele, iar fetele de usi si bordul au fost imbracate si ele in piele Nappa, care sunt completate de finisaje din fibra de carbon. Pachetul de tuning este bazat pe pachetul AMG pentru E-Klasse, care va fi oferit cu noul model cand acesta va fi disponibil in showroom-uri.

Via | AutoMotorUndSport

Comentarii (4)

  • Crysty
    E Class
    Modelul din imagine nu are schimbator de viteza !!!
    0 0
  • Shtrumph
    ce chestie
    nici jaguar xf nu are schimbator
    0 0
  • hah
    Pai nu are ca e automata...selectezi viteza de lamaneta din dreapta volanului..unde majoritatea o au pe cea de la stergatoare
    0 0
  • @Crysty
    Are si asta schimbator, da ii in spatele volanului ca si la ML, GL, S si alte cuti automate de la mercedes.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru