Kicherer a modificat modelul Mercedes-Benz SLS Roadster

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 25.09.2011
Tunerul german Kicherer este primul specialist care a modificat cel mai nou model de la Mercedes: SLS Roadster.

Kicherer Mercedes SLS AMG Roadster Supersport GT/R este numele complet al modelului modificat de tunerii germani. Modificările includ o grilă frontală nouă cu bare verticale negre dar fără emblema Mercedes-Benz. Kicherer a ales pentru SLS jante negre de 20 de inch iar garda la sol a fost micșorată. Pentru a evita neplăcerile există însă un sistem care se numește ”front up” ce ridică botul mașinii pentru a putea ataca rampele din parcări sau ”speed bump-urile” atât de prezente în orașele noastre.

Kicherer oferă două variante de modificare a puterii motorului. Cele două power-kits pot ridica numărul cailor putere de la 571 la 630 sau 650 CP. Prima variantă include un nou sistem de evacuare, filtre de aer sport și remaparea sistemului electronic de control al motorului. A doua variantă mai include și un catalizator ce adaugă 20 CP. În varianta de 650 CP, aceelerația de la 0 la 100 km/h se face în doar 3.5 secunde.

Via | autoblog.it

Comentarii (2)

  • i-au facut bot de Maserati!
    1 0
  • E dragut, dar prefer sa astept Black Series-ul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru