Kit francez radical pentru Porsche Cayenne Turbo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.07.2009
Porsche Cayenne Turbo a primit un nou pachet de tuning, de data aceasta de la un francez pe nume Jeremie Baret. Kit-ul include atat un pachet estetic, cat si un pachet de performanta.

Jeremie Baret a dezvoltat un kit de tuning pentru modelul Porsche Cayenne Turbo. Francezul a avut nevoie de opt luni de cercetare si dezvoltare pentru a definitiva kit-ul sau pentru Cayenne Turbo. Pe langa pachetul estetic, francezul a dezvoltat un nou interior pentru Cayenne Turbo si i-a creat chiar si un pachet de modificari la motor. Pe langa modificarile mentionate mai sus, francezul ofera si o gama de jante pentru Porsche Cayenne.

Pachetul estetic este compus dintr-o bara fata cu un design inedit, dar care integreaza proiectoarele si semnalizatoarele originale. Spre deosebire de versiunea de fabrica, noile proiectoare ale lui Porsche Cayenne Turbo au primit angel-eyes, pentru un aspect mai agresiv. Noua bara fata are un set de fante de aer speciale, care au rolul de a raci intercooler-ul si discurile de franare de pe puntea fata. Pe langa asta, noua bara fata suporta instalarea senzorilor de parcare si a sistemului de spalare al farurilor.

Modificarile operate la nivelul partii frontale au fost completate de adaugirea unui set de praguri laterale, precum si a unui difuzor de aer integrat in bara din spate. Grila fata a fost si ea schimbata pentru a intra in ton cu noua bara de protectie, iar arpile au fost evazate.

Difuzorul de aer este creat astfel incat sa poata fi inlaturat pentru a instala un carlig de remorcare. Jeremie Baret nu a dezvaluit celelalte detalii ale pachetului sau pentru Porsche Cayenne Turbo.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (7)

  • Astia pe ce pun mana iese ca dracu
    5 2
  • corect :))
    corect :))
    numi place ...
    3 1
  • nasol
    fatza ii de toata jena... spatele ii ok
    2 1
  • atxcris
    Fotograful de nota 10
    Foarte nereusita masina, cel putin aceasta este parerea mea dar in schimb foarte bun fotograful :) a salvat reputatia Cayenne-ului...
    0 0
  • sunteti de ...
    toti stiti sa va dati cu parerea dar nu faceti nimic . sincer mie imi place. daca nu va place faceti voi mai bun si mai frumos. va dati cu parerea si unii dintre voi nici macar nu aveti masina
    0 1
  • Contra...
    Poate am viziunea ingusta dar nu inteleg de ce unii isi iau (si aici nu ma refer neaparat la modelul de mai sus) modele cu garda inalta, ca apoi sa cheltuie mii de euro s-o coboare?...
    2 0
  • SUNT TARE CURIOS CE MASINI AVETI VOI DE FACETI ACESTE AFIRMATII...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru