Lambo Gallardo GT600: masinaria elvetiana

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 14.03.2010
Tunerul BF Performance a creat un pachet aerodinamic si de performanta pentru Lamborghini Gallardo LP560-4, botezat GT600.

Casa de tuning elvetiana BF Performance a creat un pachet aerodinamic si un kit de performanta pentru Lamborghini Gallardo LP560-4. Creatia tunerilor din Tara Cantoanelor a fost botezata GT600. Kitul aerodinamic are in componenta sa un spoiler pentru partea din fata redesenat, praguri laterale noi, un eleron spate si un deflector de aer, toate acestea fiind realizate din fibra de carbon.

La interior tunerii au montat scaune sport tip scoica, un roll-cage si centuri de siguranta cu prindere in cinci puncte. Laitmotivul acestui model il reprezinta fibra de carbon, ea fiind folosita si la interiorul masinii, volanul si grilele de ventilatie avand in componenta lor acest material.

Performantele lui GT600 nu au fost dezvaluite de elvetieni, insa numele acestuia ne duce cu gandul ca modelul ascunde sub capota 600 de cai putere. Un lucru cert este acela ca GT600 accelereaza nebuneste, acesta reusind sa bata cu 0.6 secunde timpul scos de Murcielago LP640-4 SV pe circuitul de la Sachsenring.

Creatia celor de la BF Performance va fi disponibila atat pentru versiunea coupe cat si pentru varianta spyder a lui Gallardo. De asemenea, amatorii de senzatii tari pot opta pentru un GT600 cu tractiune pe puntea spate.

Via | germancarscene

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru