Lamborghini a inceput sa sufere de pe urma crizei financiare

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.03.2009
Comenzile pentru modele Lamborghini au scazut simtitor in ultima perioada.

Lamborghini a inceput sa simta efectele negative ale crizei finaciare. Cativa clientii au renuntat la comenzi, iar noul Murcielago LP 670-4 SuperVeloce a primit numai 100 de comenzi la lansare. Avand in vedere ca Lamborghini va produce numai 350 de asemenea modele, stocul lui Murcielago LP 670-4 SuperVeloce ar fi trebuit sa se termine mult mai devreme.

Piata automobilelor de lux a scazut cu 40% in primele doua luni ale anului 2009, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Desi clientii de automobile de lux nu sunt afectati in mod direct de situatia economica mondiala, acestia ezita sa achitizioneze un astfel de automobil deoarece viitorul este incert din punct de vedere financiar.

Singura parte buna din faptul ca Lamborghini primeste mai putine comenzi este ca lista de asteptare pentru un taur fioros din Sant’Agata s-a scurtat de la un an de zile la doar sase luni.Scopul principal al companiei italiene este sa ramana in continuare productiva, motiv pentru care acestia nu vor opera schimbari asupra gamei de produse sau a preturilor modelelor sale.

Via | LeftLane

Comentarii (2)

  • la sapa!.... de lemn
    ...prima de casare trebuie marita! Nesimtitii...
    0 0
  • AndreiRN
    Preturi
    Frumos e ca au fost si sunt reduceri de 40% peste ocean pt astfel de exotice.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru