Lamborghini Gallardo LP550 la Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 13.02.2008
Lamborghini va prezenta la Geneva un nou Gallardo: LP550. Noul model prezinta un design nou.

Esential

550 CP are noul propulsor LP550 de la Lamborghini.

Lamborghini va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva cu o noutate substantiala. Este vorba despre versiunea restilizata a modelului Gallardo, intruchipata in noul LP550.

Actuala generatie a lui Lamborghini Gallardo dateaza din 2003. Italienii au gasit de cuviinta ca modelul este invechit si ca are nevoie de un nou design. Astfel, facelift-ul la Gallardo va cuprinde modificari serioase aduse partii frontale si celei din spate. Grila si spoilerul fata vor avea o noua infatisare astfel incat noul Gallardo sa se poata lauda cu un look complet nou.

Despre Gallardo LP550 putem spune ca inginerii Lamborghini s-au inspirat din tehnologia Audi, existenta pe modelele R8 si RS4, la realizarea propulsorului V10 de 5.2 litri. Noul motor va avea o putere de 550 cai si un cuplu maxim de 530 Nm.

Imbunatirile aduse partii mecanice nu se opresc aici. Se pare ca viitorul Gallardo va veni cu un sistem de tractiune integrala si frane mult mai performante. In plus, mecanicii italieni vor umbla si la gradul de rigiditate al caroseriei.

Ramane sa asteptam prezentarea oficiala de la Geneva pentru a putea judeca si admira noile realizari Lamborghini.

Via | Edmunds

Comentarii (1)

  • Ce mai facura astia din Galardo...
    Super modelul, dar consumul e prea mare...parerea mea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru