Lamborghini Gallardo - transportor pentru schiuri

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 05.11.2011
Nimeni nu ar folosi un Lamborghini Gallardo pentru a trasporta câteva perechi de schiuri. Însă schiorul suedez Jon Olson nu este de acord.

Toată lumea știe că un supercar nu este cel mai practic automobil din lume. Mai ales când ai de gând să trasporți câteva perechi de shiuri într-o stațiune de munte în mijlocul iernii. Schiorul suedez Jon Olson nu este de acord cu această teorie.

Automobilul său personal a fost și este un Lamborgini și nu vrea să renunțe la el atunci când merge la concursuri. Primul său Lamborghini modificat a fost un Murcielago LP670 Superveloce pe care a echipat-o cu o cutie de schiuri specială. Dar, de îndată ce a apărut noul Aventador, nu a rezistat și a comandat unul. Însă lista de așteptare pentru noul model Lamborghini este lungă așa că a decis să cumpere un Gallardo LP560 ca soluție temporară.

Pentru a își putea trasporta schiurile, Olson a comandat și o cutie de bagaje specială ce poate fi folosită până la maxim 255 km/h. Apoi automobilul a fost trimis la specialiștii de la DMC pentru personalizarea noului automobil. Aceștia au transformat aspectul exterior, aplicând stickere gen camuflaj.

Via | carscoop

Comentarii (5)

  • tomita
    din nefericire pt aces domn schior, Koenigsegg a venit cu primul supercar consacrat transportor de schiuri si se numeste Agera. El doar copiaza la lambo acea idee.
    in stilul iphone.
    altii au inventat si scos pe piata touchscreen dar ifon s-a folosit de un stant publicitar ca sa isi atraga proastimea. si la un pret exagerat. ca si lambo.
    anyway.
    15 8
  • aliosa23
    a(i)fon
    nu aifonu' a iesit cu touchscreen, au fost inaintea lui cei de la palm
    10 3
  • Alex Radoi
    Dupa cum afirma si antevorbitorul meu, ideea e deja rasuflata.
    9 0
  • e superoferta: iei 2 primesti 3
    E o ipocrizie si o grosolanie crasa sa iei la arat zapada de 5cm, dar sa ai porbagaj suspendat pentru ski-uri!! Ba chiar mai mult, 'poseta' trebuie asortata cu ciorapii, adica se vopseste una bucata portbagaj (probabil din fibra de carbon) ca sa arate la fel ca masina...
    1 0
  • cineva
    reclama???
    culmea prostiei (capitolul reclame)
    sa faci reclama la porbagaj pentru skiuri intr-un decor TROPICAL
    :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru