Lamborghini pregateste Reventon Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.03.2009
Succesul obtinut de Reventon i-ar putea determina pe oficialii Lamborghini sa pregateasca si o varianta decapotabila la fel de exclusivista.

Desi s-a bucurat de un succes deosebit cu supercarul exclusivist Reventon, Lamborghini nu se multumeste doar cu atat. Italienii vor sa exploateze la maxim potentialul modelului sportiv si planuiesc in mare secret o varianta decapotabila.

Dezvoltat pe platforma lui Murcielago LP-640, Reventon va beneficia cel mai probabil de un acoperis din panza. Propulsia va fi asigurata de un motor central V12, de 6.5 litri, care reuseste cu succes sa ofere 670 de cai putere si un cuplu motor de 660 Nm.

Asemeni fratelui sau cu acoperis fix, Reventon Roadster va pastra un caracter exclusivist, surse din interiorul constructorului italian anuntand ca nu se vor produce decat noua exemplare ale modelului.

In conditiile in care coupe-ul s-a vandut cu putin peste un milion de euro, roadster-ul ar putea depasi acest record. Chiar si asa, surse neoficiale confirma faptul ca toate cele noua exemplare au fost deja adjudecate, persoane influente achitand deja un avans de cateva sute de mii de euro.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru