Lamborghini sărbătoreşte exemplarul Gallardo cu numărul 10.000

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.06.2010
Lamborghini a anunţat oficial producerea exemplarului Gallardo cu numărul 10.000. Până acum, sportivul este cel mai vândut model din istoria constructorului italian.

Lamborghini are motive de sărbătoare, cel mai important model al său din ultimii ani, reuşind să ajungă la o cifră de vânzări venerabilă pentru acest segment. Este vorba despre Gallardo, care confirmă titulatura de cel mai bine vândut model din istoria constructorului italian.

La Sant'Agata Bolognese, oficialii au sărbătorit exemplarul Gallardo cu numărul 10.000, ieşit de pe linia de producţie, simbolul succesului comercial de care se bucură rivalul Ferrari în ultimii ani.

Maşina care marchează recordul de produţie este un Gallardo vopsit în culoarea galben Midas, destinat pieţei din China, locul unde constructorul de nisă îşi concentrează mai nou activitatea.

Drept dovadă, pentru prima oară în istoria statului asiatic, italienii vor organiza un eveniment botezat Lamborghini Day, care se va desfăşura la Shanghai, anul viitor.

via | Lamborghini

Comentarii (2)

  • Lambo...
    :(
    Deci au fost 10000 care si-au permis unul si numai eu nu?:(
    13 0
  • nice
    cred ca 9999 sunt in romania:)))))))))))
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru