Lamborghini va lansa un model hibrid in anul 2015

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.08.2009
Oficialii Lamborghini au anuntat ca vor lansa un model hibrid in anul 2015. Producerea acestuia face parte dintr-un plan de investitii de 35 de milioane de Euro.

In timp ce multi constructori auto au dezvoltat si produs modele hibride, cei de la Lamborghini intarzie sa lanseze pe piata un astfel de automobil. Intr-un interviu recent acordat revistei germane Automobilewoche, directorul Lamborghini, Stephan Winkelmann, a confirmat insa faptul ca italienii vor lansa pe piata auto un model hibrid in anul 2015.

Producerea acestui model face parte din planul de investitie de 35 de milioane de Euro prin care se doreste reducerea nivelului emisiilor de CO2 ale modelelor Lamborghini. Stephan Winkelmann a declarat ca este destul de facil sa isi imagineze un model Lamborghini care sa contina si un motor electric, insa acesta nu a mentionat daca hibridul se va baza pe un model actual sau va dispune de o platforma complet noua.

Un lucru cert este acela ca, dupa lansarea acestui hibrid, producatorul italian nu va dori fabricarea unui model 100% electric.

via | zercustoms

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    naspa........ de ce? Pai ati fii crezut vreodata ca Lamborghini va fabrica modele hibride? Eu,nu. Ma gandeam doar la marcile mass-market.
    2 5
  • da, credeam ca va fabrica hibride....instinctul de supravietuire si mediul (legislatia) ii obliga.

    Dar mi se pare cam radicala declaratia cum ca "producatorul italian nu va dori fabricarea unui model 100% electric". Prevad o moarte eroica cu petrolu' de gat pe baricada motoarelor termice....

    Pare o impietate sa pui un motor electric pe astfel de masini dar si dinozaurii au disparut incapabili sa se adapteze la mediu. Asa ca, ori oficialii sunt idioti ori cuvintele nu le apartin. Viitorul suna...rau.

    Off-topic: cum ar fi stai la rosu intr-un Lambo sa apesi pedala si sa auzi cum...creste iarba?
    1 0
  • Lambo
    e bn k se da si ei pe hibride
    1 1
  • "Hibrid"
    Nu cred ca o sa fie chiar asa de hibird, vor reduce putin emisiile de CO2 ca sa nu le sara cei de la mediu in cap si nimic mai mult. Cel putin eu asa mi-as dori sa fie, deoarece nu imi pot imagina un Lambo sa fie green.
    Supercar-urile au voie sa polueze putin mai mult decat celelalte masini.;)
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mai uitati-va la vremea de afara si dupa ce incep ploile acide o sa va lase rece orice masina sau model Lamborgini pentru ca o sa fiti morti. Viitorul nu numai ca suna urat dar suna si ca rasa umana este pe moarte sau ma rog ne apropiem de extintie.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru