Lancia vine la Frankfurt cu Ypsilon Elle

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Lancia va prezenta o editie speciala a modelului Ypsilon la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost creat in colaborare cu celebra publicatie Elle.

Italienii de la Lancia vor prezenta o versiune speciala a lui Ypsilon, creata in colaborare cu publicatia ELLE. Modelul Ypsilon Elle face parte dintr-o gama larga de produse oferite in peste 80 de tari, care poarta sigla celebrei publicatii pentru femei. Editia limitata a lui Ypsilon Elle beneficiaza de o serie de caracteristici proprii, cum ar fi o nuanta deosebita si o serie de accente cromate, amplasate pe diferite elemente de caroserie.

Lancia Ypsilon Elle este vopsita intr-o nuanta metalizata de roz, care beneficiaza de un lac deosebit, care ii confera un finisaj extrem de lucios. Jantele au fost vopsite si ele in aceeasi nuanta, pentru a completa aspectul acestui model. Grila radiatorului, manerele usilor si bandourile laterale au fost cromate, iar bara spate a primit si ea un asemenea ornament cromat, pe langa cel prezent pe hayon.

Interiorul lui Lancia Ypsilon are un design deosebit, scaunele fiind imbracate in mov pe cand fetele de usi sunt imbracate in negru si alb si au ornamente cromate. Tapiteria are un model creat exclusiv pentru aceasta versiune, iar custaruile scaunelor sunt efectuate cu fir alb.

Consola centrala si ceasurile de bord beneficiaza de o serie de elemente cromate, care ii confera acestui model un plus de eleganta.

Editia limitata a lui Lancia Ypsilon va fi disponibila incepand cu primavara anului 2010 doar pe unele piete din Europa.

Via | Lancia

Comentarii (2)

  • declar lancia ypsilon CEA MAI URATA MASINA IN PRODUCTIE
    2 2
  • ma scuz in fata celor 2 care au in dormitor postere cu ypsilon :|
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru