Land Rover a fabricat un milion de unităţi Range Rover

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.11.2010
Exemplarul aniversar Range Rover cu numărul 1.000.000 a fost donat fundaţiei Help for Heroes, al cărui ambasador este Jeremy Clarkson, urmând să fie vândut la licitaţie pentru a ajuta familiile militarilor răniţi la datorie.

Oficialii Land Rover i-au predat lui Jeremy Clarkson exemplarul Range Rover cu numărul 1.000.000. Clarkson a primit exemplarul aniversar în numele fundaţiei Help for Heroes şi va organiza o licitaţie în urma căreia modelul va fi vândut, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a le acorda asistenţă familiilor şoldaţilor răniţi sau omorâţi la datorie. Bineînţeles, cei de la Land Rover au donat modelul respectiv fundaţiei a cărui ambasador este Jeremy Clarkson.

Phil Popham, directorul de management al Land Rover, a condus modelul aniversar la întâlnirea pasionaţilor Range Rover în convoiul care a mers de la Solihull la Londra. Totodată acesta a declarat că echipa sa este mândră că marchează acest hotar important la 40 de ani de la indroducerea în producţie a acestui model. La fel ca în iulie 1970, Land Rover produce modelul Range Rover la fabrica sa din Solihull.

Exemplarul în cauză este un model care are un preţ de pornire de 120.000 de dolari şi reprezintă nivelul de echipare Autobiography. Primele estimări anunţă o vânzare contra sumei de 140.000 de dolari (care vor fi tranzacţionaţi în echivalentul lor în lire sterline).

Modelul Range Rover a ajuns la a treia generaţie, iar modelul actual este în fabricaţie din 2001 cu diverse modificări operate de-a lungul anilor.

Via | WorldCarFans

Comentarii (4)

  • @Sebastian
    te-ai grabit si ai "scapat" greseli in articol... ;)
    5 0
  • @as21ro
    :) Ai intuit bine.

    Se mai întâmplă.

    Mulţumim pentru sesizare.
    3 3
  • Best 4x4 ever ! Bravo Land Rover !
    11 2
  • florin
    @sebaa
    "şoldaţilor", totuşi a ramas :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru