Land Rover a lansat un telefon rezistent la socuri, apa si noroi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.06.2009
Land Rover ofera pasionatilor de off-road, pe langa modelele foarte capabile, si un telefon care rezista celor mai grele conditii: apa, socuri, noroi si praf.

Pentru cei care exploateaza la maxim capacitatile modelelor Land Rover, constructorul britanic a lansat de curand o linie de telefoane mobile speciale, impreuna cu compania Sonim Technologies. Telefonul a fost botezat S1 si, potrivit comunicatului de presa emis de Land Rover, este primul mobil capabil sa reziste la praf, noroi, apa si socuri.

Cu un design simplu si conservator, telefonul poate rezista la o adancime de un metru si la o presiune de maxim 400 de kilograme. Pe langa toate acestea, S1 se achita cu brio si de indatoririle unui banal telefon mobil, fiind echipat cu camera video de 2 Megapixeli si blitz, lanterna, sistem GPS, radio, slot pentru card de 2 GB, Java, Wap si Bluetooth.

Lindsay Weaver, manager global al licentei Land Rover, a declarat ca "noul telefon este capabil sa functioneze in cele mai grele conditii, asemeni modelelor britanice. Creat sa indeplineasca toate nevoile unui aventurier, S1 este operational chiar si la temperaturi cuprinse intre -20 si +55 de grade Celsius.

Garantia produsului a fost fixata la trei ani."

via | Carscoop

Comentarii (5)

  • Mi se pare mie sau nenea ala n-are un deget?
    4 1
  • Nu ti se pare, eu cred ca ii lipseste mai mult de unul.
    4 1
  • noname00
    Sir Ranulph Fiennes
    In poza este Sir Ranulph Fiennes, a aparut in 3 emisiuni Top Gear. http://www.topgear.com/us/videos/more/celebrity-ranulph-fiennes-interview - merita vazut.
    2 1
  • nonfan
    uratzel ca si masinile de altfel
    uratzel ca si masinile de altfel (poate cu exceptia Range Rover).

    mai bine il faceau in colaborare cu o companie serioasa gen Nokia si iesea si ceva de calitate + aspect + brand...
    1 5
  • calitate
    @nonfan intra-adevar, nu e un telefon cu care sa apari pe masa terasei de pe beller, alaturi de pitzi. de regula cine ia un land rover pentru offroad nu il ia pentru design ci pentru performante. ceea ce presupun ca o sa fie si in cazul telefonului. cui i-a scapat in mizerie telefonul si acolo a murit o sa aprecieze :) uratzel asa cum e
    am auzit ca o sa scoata un 8800 alb sa se asorteze la range rover sport. o sa se cheme 8800 Coca
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru