Land Rover ar putea prezenta la Frankfurt Defender Concept

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.08.2011
Britanicii de la Land Rover ar putea prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul care va prefigura viitoarea generaţie a iconicului Defender.

Constructorul britanic Land Rover ar putea veni la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă alături de conceptul care va prefigura o nouă generaţie a iconicului Defender. Indienii de la Tata şi conducătorii Land Rover sunt de acord cu faptul că Defender este un model cu o istorie bogată în spate, doar că, pentru moment se află la o răscruce de drumuri întrucât din 2016, acesta va trebui să îndeplinească toate reglementările impuse de Uniunea Europeană în ceea ce priveşte emisiile.

Mai mult decât atât, pentru ca noul Defender să fie un model profitabil, compania va fi nevoită să vândă între 60.000 şi 80.000 de unităţi pe an, cifre greu de atins în contextul în care anul trecut au fost livrate 18.000 de astfel de exemplare. Land Rover ar putea alege să dezvolte o nouă platformă cu un şasiu separat pentru a-i permite fabricarea unei largi game de vehicule sau ar putea opta pentru utilizarea şasiului LR3.

Via | InsideLine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru