Land Rover va crea o versiune hibrida a lui LRX

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.06.2009
Land Rover si Jaguar vor lansa o versiune hibrida a modelelor LRX si XJ peste doi ani. Cele doua modele vor imparti anumite elemente ale trenului de rulare.

Oficialii Land Rover au aprobat dezvoltarea unei versiuni hibride a modelului LRX, care nu a fost inca lansat. Atat modelul LRX, cat si versiunea hibrida a acestuia vor fi dezvoltare cu ajutorul unui sprijin financiar din partea guvernului. Noul model va folosi tehnologie Jaguar pentru a crea trenul de rulare hibrid. Desi Jaguar nu are nici un model hibrid, oficialii companiei au anuntat ca vor crea o versiune hibrida a viitorului XJ.

Pe langa trenul de rulare hibrid de la Jaguar, Land Rover va folosi sistemul Terrain Response, care le va oferi modelelor hibride ale marcii britanice un comportament off-road similar cu cel al modelelor clasice de la Land Rover. Puterea motorului va putea fi transmisa in orice moment rotii sau rotilor care au mai multa tractiune. Pentru a micsora emisiile de carbon si consumul de carburant, Land Rover va implementa si un sistem start-stop pe modelele sale. Viitorul LRX Hybrid va fi lansat in preajma anului 2011.

Via | LeftLane

Comentarii (1)

  • bravo
    Rahan Tata :)
    la mai multe :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru