Lexus in topul J.D Power privind satisfactia clientilor

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 16.11.2007
Topul realizat de J.D Power in SUA a pozitionat dupa Lexus marcile Hummer, Jaguar, Lincoln si Mercedes.

Esential

897 este punctajul atins de Lexus in acest an in topul J.D Power.
38.600 de noi clienti au fost chestionati pentru acest studiu.

Studiul efectuat de J.D Power privind satisfactia clientilor de automobile din acest an a pozitionat pe primul loc in SUA marca japoneza Lexus, divizia de lux de la Toyota.

Studiul J.D. Power este unul extrem de complex care ia in considerare o sumedenie de factori cum ar fi preturile la modele, calitatea serviciilor, procesul birocratic al actelor, termenul de livrare si calitatea produselor.

Lexus a primit 897 de puncte dintr-un total de 1000, reusind sa-si mareasca punctajul cu 10 unitati fata de rezultatele inregistrate anul trecut. Pozitia a doua a fost ocupata de Hummer, urmat indeaproape de Jaguar, Lincoln si Mercedes.

J.D Power a chestionat peste 38.600 de clienti noi, care si-au inmatriculat masinile in luna mai. Dintre acestia 61% au concluzionat ca achizitionarea unei masini noi a adus un grad de satisfactie sub asteptarile lor, pe cand doar 37% au fost mai multumiti decat se asteptau. De asemenea, circa 44% dintre cei intervievati au relevat ca au cheltuit mai mult decat si-au propus pe masinile noi.

Comentarii (2)

  • biofreack
    vaiiiiii
    Bai sa mor eu numai puneti stiri de astea imbecile JD Power e o panarama de award astia dau premii si la kia si la cutii de chibrituri, JD Power e bun pt sucit mintile americanilor natarai care sunt orientati spre a cumpara masini japoneze (japonia fiind cainele de paza economic al USA) iar produsele germane sunt puse intr-o lumina proasta pt ca 1 america e condusa de jidani si doi tuturor le e frica de cele poate capul nemtilor in fine aveam pretentii la voi
    0 0
  • AndreiRN
    Oameni ciudati
    Intradevar numele spune cine esti.
    Un freack.
    Am vazut in weekend Lexus IS F care era pt testarea publicului si era o coada impresionanta si am stat intrunul expus si pot spune ca va avea un succes enorm.
    Am avut cativa ani buni un LS400 si am fost complect multumit de el.
    In sfarsit europeni vor avea ocazia sa vada si ei ce este o masina fiabila si de calitate deoarece BMW si Audi au cam tras populatia cu presul in ultimi ani cu produsele lor de scurta folosinta.
    Cat despre comentariul de mai sus nu vine de la o creatura umana ci ...... un freak.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru