Lexus se gandeste la un viitor LS-F

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.12.2008
Lexus se gandeste la o versiune de performanta a sedanului de lux LS, motivat de succesul lui IS-F.

Succesul inregistrat de versiunea de performanta Lexus IS-F i-ar putea determina pe japonezi sa se gandeasca la extinderea gamei F. In vara acestui an au circulat zvonuri despre dezvoltarea unei versiuni GS-F care mai apoi a fost amanata din cauza problemelor economice.

Acum, se pare ca japonezii isi doresc extinderea gamei F cu o versiune super potenta a sedanului LS. Daca speculatiile se vor concretiza, se pare ca Lexus nu va avea la dispozitie prea multe alternative pentru a propulsa sedanul de lux, care cantareste peste doua tone.

O solutie pentru trenul de rulare al viitorului LS-F ar putea fi motorul V10, pregatit de Toyota pentru viitorul Lexus LF-A, care ar oferi peste 500 de cai putere si un cost de productie redus considerabil.

Potrivit unor surse din interiorul Lexus, cifrele de vanzari arata ca IS-F a depasit BMW M3 si Mercedes C63 la capitolul exemplare livrate luna trecuta. Desi nu exista data oficiale care sa confirme acest lucru, se pare ca IS-F este bine primit de public, ceea ce ar deschide noi oportunitati pentru divizia japoneza premium.

via | Autoblog  

Taguri: GS, IS-F, LF-A, LS, Lexus, Toyota, raliu

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Lexus
    CEA MAI BUNA MASINA DIN LUME
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru