Licitatie pentru un Audi R8 de sarbatori

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.11.2007
Un exemplar Audi R8 personalizat de celebrul designer Tony Chi va fi licitat cu un pret de pornire de 160.000 de dolari.

Esential

160.000 de dolari este suma de la care porneste licitatia pentru modelul Audi R8 personalizat de Tony Chi
14 decembrie este data la care se incheie licitatia pentru exemplarul personalizat.

Succesul de care s-a bucurat Audi R8 a facut ca lista de asteptare pentru un asemenea supercar sa fie foarte incarcata. Pentru cei care nu vor sa stea la rand si isi permit sa plateasca in plus mai exista o solutie: licitatia.

Pana in data de 14 decembrie, fanii modelului R8 vor putea licita pentru un exemplar al carui interior a fost pregatit de celebrul arhitect si designer Tony Chi. Pretul de la care porneste acest exemplar este de 160.000 de dolari, masina fiind deja publicata in editia de sarbatori a calendarului Bergdorf Goodman. Toate sumele obtinute in urma licitatiei vor fi donate unei organizatii de binefacere, aleasa de insusi castigatorul licitatiei.

Bergdorf Goodman, omul care a pus bazele celebrului calendar, a declarat pentru presa ca "Audi R8 se dovedeste in acest moment o masina foarte ravnita. Exemplarul personalizat precum si banii obtinuti in urma acestei lictatii vor face multi oameni fericiti cu ocazia sarbatorilor”, a mai spus Bergdorf.

Taguri: Audi, R8

Comentarii (1)

  • LICITATIE
    ..OFER EU 159.000 $
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru