Limuzina cu iz sportiv de la Inden Design

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.08.2008
Mercedes S500 4Matic a primit un tratament sportiv din partea tunerilor germani de la Inden Design.

Cei care isi doresc o limuzina premium cu aspect sportiv pot solicita ajutorul celor de la Inden Design care au pregatit un nou pachet de performanta pentru Mercedes S500 4Matic.

Principalele modificari se obeserva sub capota, unde Inden a reusit sa stoarca inca 27 de cai din unitatea standard V8 de 5.5 litri, puterea maxima insumand acum 415 cai.

Tunerii germani au reusit sa mareasca puterea motorului prin simpla recalibrare a sistemului ECU. Performantele limuzinei sportive sunt mult imbunatatite, sprintul 0-100 de km/h realizandu-se in mai putin de 5.4 secunde.

La exterior, Inden a modificat aspectul sobru al modelului german prin coborarea suspensiei cu 45 de mm si inlocuirea sistemului de evacuare cu unul nou cu patru tevi de esapament cromate. Look-ul sportiv este completat de jantele BBW LeMans de 20 de inch din aliaj usor si pneurile de 245/35R20 pe fata si 285/30R20 pe spate.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • alex_sorel
    frumos...
    S-class si cu CLS sunt cele mai traznet masini ..
    0 0
  • Oau...
    i-a pus roti si evacuare noi ... :|
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru