LIVE PARIS 2010: Quattro Concept şi restul noutăţilor Audi

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.10.2010
Una dintre cele mai apreciate apariţii de la Paris, Audi Quattro Concept, a reprezentat punctul de atracţie al standului mărcii din Ingolstadt.

Comentarii (3)

  • Claudiu
    O noutate importanta : V6 3.0 TDI Bi-Turbo ( 300 CP si 650 Nm )
    Dupa parerea mea o noutate foarte importanta a fost debutul la un salon auto al mult asteptatului V6 3.0 TDI Bi-Turbo ( 300 CP si 650 Nm ) ce a motorizat conceptul Audi e-tron Spyder . Cel mai probabil acest motor va debuta pe un model de serie in martie la Geneva pe noul Audi A6, existand insa si varianta sa fie lansat mai devreme pe diverse modele ale VW Group ( ex. Audi A8, Audi A7, Porsche Cayenne si Porsche Panamera ) .
    16 0
  • Audi
    Probabil cel mai reusit stand, cu un concept Quattro de zile mari, cu un R8 asa cum il stim... adica bestial si cu, din punctul meu de vedere, "must have-ul" din gama Audi, adica nou lansat-ul A7.
    19 3
  • @Mircea
    In cadrul acestui salon s-a intamplat o chestie inedita (eu cel putin nu-mi amintesc sa se mai fi intamplat in cadrul aceluiasi salon), adica lansarea concomitenta a doua modele concurente pe acelasi segment de piata de catre asa zisa "tripleta germana" si ma refer in speta la A7 si CLS. Ar fi curios de aflat cam care este preferata "multimii" dintre cele doua, noul CLS fiind si ea o masina extraordinara.

    Thx
    16 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru