LM85, editie speciala Spyker C8 Laviolette

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 04.11.2008
Spyker a lansat o serie limitata C8 Laviolette, pe care a botezat-o LM85. Aceasta este dedicata participarii in Le Mans.

Esential

400 de cai putere are motorul V8 de 4.2 litri de pe Spyker C8 Laviolette

Spyker a publicat primele fotografii oficiale a versiunii C8 Laviolette LM85. Vorbim de o editie speciala care va fi construita intr-o serie limitata la 24 de exemplare.

Constructorul olandez lanseaza acest model ca omagiu pentru participarea companiei in cursa de 24 de ore de la Le Mans, la categoria GT2, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc chiar in paddock-ul echipei la cursa franceza de anul viitor. Viitorii proprietari vor primi cadou, la momentul respectiv, un cronograf special produs si el in editie limitata, fiecare urmand sa fie gravat cu numarul de serie al masinii.

Spyker C8 Laviolette LM85 iese in evidenta, fata de versiunile de serie ale modelului, prin eleronul construit din fibra de carbon si prin pachetul de frane AP de inalta performanta. Exteriorul este si el diferit, cu un design interesant caracterizat de "petele negre" care transforma noul LM85 in cel mai puternic "dalmatian" din lume. Puterea lui M85 vine din acelasi motor V8 de 4.2 litri de origine Audi care scoate 400 de cai.

Acesta este cuplat cu o cutie manuala cu sase trepte de origine Getrag care transmite intreaga putere rotilor din spate printr-un diferential cu alunecare limitata produs de Drexler.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru