Loeb conduce dupa prima zi in Raliul Acropolis

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 30.05.2008
Cvadruplul campion mondial este imbatabil in Grecia si reuseste sa castige proba dupa proba.

Raliul Acropolis a consumat si cea de a doua bucla a primei zile de competitii. Dupa ce primele probe grecesti au fost dominate de Jari-Matti Latvala, francezul de la Citroen, Sebastien Loeb, a revenit in frunte cu trei victorii din patru probe programate.

Campionul mondial a impus ritmul in fata adversarilor directi si a reusit sa scoata cei mai buni timpi. A dopua parte a zilei a marcat o confruntare spectaculoasa intre Dani Sordo, Citroen, si Latvala, BP Ford. Cei doi si-au disputat locul secund in spatele lui Loeb.

Strategia spaniolului de la Citroen a fost sa cedeze locul doia pentru a pleca maine mai tarziu, dar nu a fost sa se intample asa, deoarece pe ultima proba programata astazi, Latvala a avut probleme serioase la Focus-ul WRC si a pierdut peste un minut.

PS 7 a fost castigata in mod suprinzator de pilotul privat Urmo Aava. In clasamentul general, dupa prima zi, Sebastien Loeb conduce cu un avans de 15.7 secunde in fata coechiperului sau, Dani Sordo, si un avans 59.1 secunde in fata lui Petter Solberg, pilotul Subaru urcand pe podiumul provizoriu ca urmare a problemelor avute de Latvala si Hirvonen.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru