Loeb vrea doar victorie in Sardinia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Cvadruplul campion mondial, Sebastien Loeb, se gandeste doar la victorie in Raliul Sardiniei.

Urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri se va disputa in Sardinia, Italia.

Citroen va alinia la start echipajele Sebastien Loeb/Daniel Elena si Dani Sordo/Marc Marti, in timp ce echipa privata PH Sport, cu sprijinul tehnicienilor Citroen Sport, a pregatit de asemenea doua masini C4 WRC pentru echipajele Conrad Rautenbach/David Senior si Urmo Aava/Kuldar Sikk.

Marele favorit al etapei din acest an este cvadruplul campion mondial, francezul Sebastien Loeb, castigator al acestui raliu in 2005 si 2006. Sebastien Loeb si-a fixat ca obiectiv pentru Raliul Sardiniei clasarea pe cea mai inalta treapta a podiumului.

"Nu sunt o persoana care traieste in trecut si incidentul din 2007 a fost uitat de mult. Este un raliu foarte selectiv, dar care-mi place foarte mult. Anul acesta trebuie sa vedem insa cum se vor comporta pneurile fara spuma run-flat. Am uitat deja si incidentul neplacut din Iordania. Eram pe prima pozitie, cu sanse mari sa ne marim avantajul in clasamentul general si acum suntem, din nou, la cinci puncte in spate.

Vom incerca sa recuperam acest handicap inca din Sardinia si sunt spun asta bazandu-ma pe competitivitatea modelului C4 WRC pe suprafete diferite, dar si pe munca celor de la Pirelli in dezvoltarea pneurilor", a spus campionul mondial en-titre.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru