Logan facelift diesel, disponibil de la 1 octombrie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.09.2008
Oficialii Dacia au anuntat ca versiunile diesel pentru Logan facelift vor fi disponibile de la 1 octombrie in toata tara.

Esential

8.000 euro este pretul de pornire al noului Logan Diesel. (toate taxele incluse)

Oficialii Dacia au anuntat ca versiunile diesel 1.5 dCi  de 70 si 85 CP pentru Logan facelift vor fi disponibile incepand cu 1 octombrie in reteaua comerciala Dacia. Pretul de pornire al noilor versiuni este de 8000 euro cu toate taxele incluse. Garantia este de trei ani sau 100.000 km.

Noul Logan 1.5 dCi este echipat cu un sistem de injectie directa common rail de a doua generatie, fiind disponibile doua variante de motorizare, 70 CP si 85 CP si patru variante de echipare. Versiunea "Ambiance" are un pret de pornire de 8000 euro si este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP

Logan "Preference" poate fi achizitionat pentru 8700 euro echipat cu motorul 1.5 dCi de 70 CP si 9150 euro pentru motorul 1.5 dCi de 85 cai putere. Versiunea "Laureate" este comercializata la preturi intre 9600 euro si 10.050 euro pentru cele doua tipuri de motorizari.

Varful de gama, versiunea "Prestige" este disponibila doar in varianta de motorizare 1.5 dCi, la un pret de 10.700 euro. Pe aceasta versiune apar, in premiera in gama Dacia, tapiteria si interiorul bej.

Varianta diesel a noului Logan beneficiaza de noua grila de intretinere a gamei Dacia.

Reviziile pentru acest tip de motorizare se fac la 15.000 de kilometri, scazand considerabil costurile de intretinere la 100.000 km.

Dacia Logan facelift a inceput sa fie comercializat in Romania din prima jumatate a lunii iulie, intrand apoi progresiv pe majoritatea pietelor din Europa de Vest.

Via | Dacia

 

Taguri: , Dacia, Logan, logan dci

Comentarii (16)

  • w w w bekali ro
    cam scumputa...
    Pentru o masina fabricata in Romania , pe salarii romanesti e cam scumpa.La banii astia iei si un VW Polo cu Ac, geamuri electrice,oglinzi incalzite,servo frana si servo directie in dotarea standard , nu-ti mai iau astia banii pe dotari suplimentare. Si totusi e o nemteasca...
    0 1
  • @de w w w bekali ro
    Asa e tata e scumpa rau ... Dar Polo !!!Daca stai sa te gandesti cu "fo" 10 bucati iti cumperi un "MAIBAH" (cu accentul pe ultima silaba) la mana a doua si te dai si tu cu adevarat "pseudonim".
    0 0
  • nemteasca ?
    la banii astia iei Polo intradevar dar probabil benzina. dar ca majoritatea masinilor din grupul Vw vindute in Romania sint asamblate in Bosnia, sau in zona libera din Ucraina. dar si Dacia e cam scumpa
    0 0
  • Rodallega
    Polo??? glumetzule
    ce Polo iei tu de banii aia??? cu motor 1.2 62 cai??? si fara ABS ca in banii astia iei varianta Polo Happy. Nu stiu sigur exact cum este dar am fost la un dealer si mi-a spus ca nici nu se poate pune ABS nici ca optiune pe acea varianta ieftina!. Si in leg cu nemteasca am auzit multi oameni ca si-au luat Polo si a inceput sa dea rugina.... si inca ceva nemteasca are iz oriental....VW Golf care vine in tara e asamblat in Turcia:P
    0 0
  • Rodallega
    Dacia Logan
    Dieselul 1.5 85 cai in variana prestige + Airbaguri laterale(900 ron)+ vopsea metalizata(750 ron) e 11150 Euro cu toate taxele...Il rog pe domnul bekali sa nu faca comparatie cu cel mai scump logan si cel mai ieftin polo....o comparatie se face la masini cu aceleasi dotari si motorizari asemanatoare....
    0 0
  • cozappz
    VW: ce caine de rasa au fost si ce javra au ajuns!
    @Rodallega: ai dreptate, cate VW noi cu probleme am vazut, m-au speriat si mi-am luat Skoda ;)
    0 0
  • alta clasa
    polo e alta clasa decat logan...polo e de oras ca e mic...cu loganul mergi oriunde si daca te gandesti la consum compara te rog consumul loganului DCI cu un polo pe benzina de care tot vorbesti cu dotari peste dotari. Ce ti se pare asa fantastic al polo? e doar o masina mica cu care nu faci decat sa te misti. Pretul la Logan mi se pare unul realist avand in vedere anduranta masinii, confortul, dotarile si costurile de intretinere.
    0 0
  • dadada
    Logan mi se pare OK. Alegi varianta pe care o doresti , platesti cit vrei....... E buna si de oras si de drum/vacanta. Spatioasa , comoda , economica. Parerea mea .
    0 0
  • cam toti se vaita de diesel
    cumparati-va pe benzina si se merita ...... 200000km fara probleme
    0 0
  • Crysty
    Logan
    Un singur lucru e bun la loganul prezentat: motorul; mai bine spus consumul foarte mic.
    0 0
  • mkedge
    seama cu loganu romanesc aceasta masina
    0 0
  • Cam multi bani pentru ce primesti de la Dacia
    Cam multi bani pentru ce primesti de la Dacia ...ar putea sa dea mai mult sa o insonorizeze un pic pentru ca la viteza este deranjant zgomotul. Am dat credit celor de la Dacia si mi-am luat Logan ...data viitoare sigur nu o sa imi iau Dacia. Sunt si parti bune cum ar fi consum mic,motor fiabil dar sunt si minusuri.
    0 0
  • Aproximativ 6000 de euro
    Aproximativ 6000 de euro ar trebui sa fie pretul maxim la o Dacie pentru ceea ce ofera in momentul de fata cea mai dotata Dacie. Romanul conservator ...se pare ...s-a aruncat cu mic cu mare si-au luat Dacii si merge vanzarea...astia de la Dacia doar nu-s prosti daca le tine treaba nu au de ce sa reduca preturile.Liviu din Sibiu.
    0 0
  • golan
    o chifla si loganu asta.....ne complacem in mediocritate...continuam sa ne carpim in continuare...ne place sa suferim.....suntem putin masochisti..ne place sa ne arda lumea mereu.....e pacat de noi....de daci....:-))
    0 0
  • dizelacke
    ..atat trambitatu` dci....frantuzesc /oare sunt motoare dci...cu peste 150.000 d km...care se aud "decent"......se simt la maturitate deplina....cum bine ii sta unu TDI.....putin pretentios...Dci se stinge usor dar sigur dupa 100.000 d km......cu..revizii la 15.000!!!!...cam "dese' reviziile:-))
    0 0
  • frate nu se stinge dci-u la 100 000 am si eu logan 1.5 si am peste 100 000 si merge perfect :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru