Loremo va aduce un concept decapotabil la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.01.2008
Dupa ce a impresionat cu prototipul LS la Frankfurt, Loremo pregateste pentru Geneva un concept decapotabil.

Dupa ce a uimit publicul la Salonul Auto de la Frankfurt cu conceptul LS, Loremo intentioneaza sa revina in atentia fanilor la Geneva cu o noua premiera. La salonul elvetian va fi dezvaluit un nou concept decapotabil care ar urma sa stea la baza unui viitor model electric anuntat de Loremo in 2010.

Pana in prezent, constructorul de nisa nu a dezvaluit decat o schita a viitorului concept, care ar putea deveni prima masina electrica produsa in serie, daca Tesla Roadster nu reuseste sa isi adjudece acest titlu inainte.

Loremo a socat publicul la Frankfurt cu conceptul LS creat pentru a detrona toate recordurile in materie de consum: 2-3 litri/100 km. Construit pe o structura usoara, cu costuri reduse, LS a impresionat si prin deschiderea inovativa a habitaclului, dupa cum veti putea vedea in video-ul urmator.

 

via: MotorAuthority

Taguri: LS, Loremo

Comentarii (2)

  • luxxxien
    si totusi
    inovativ, inedit, nemaivazut, da sa va vad io iarna in bucuresti cand sunteti in zapada pana in gat si ninge in continuare cum va faceti voi ciuciuca si va tineti de maneru ala de care se tinea duduia din film ca sa va puteti aseza / ridica pe / de pe scaunul masinii...
    Oricum, multe piese in miscare ceea ce nu e intotdeauna bine...
    0 0
  • prudentul
    habitaclul
    Inovativ nu înseamnă întotdeauna şi "mai bun". Ăsta e cel mai imbecil mod de a intra în habitaclu pe care l-am văzut vreodată. Dorinţa unora de a atrage atenţia asupra lor cu ORICE PREŢ duce la aberaţii, lucru valabil şi în muzică, modă, lifestyle şi orice alt domeniu doriţi. Deja boicotez mental orice e creat de celebra, inovativa, inventiva, nemaivăzuta şi şocanta "firmă" Loremo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru