Lorinser pregateste un kit complet pentru Mercedes E-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.03.2009
Mercedes E-Klasse va beneficia de un pachet de accesorii pus la punct de Lorinser la sfarsitul lunii aprilie. Acesta va include un kit aerodinamic dar si modificari pentru versiunea E500.

Desi rivalii de la Brabus au lansat deja primul lor kit de accesorii pentru noua generatie E-Klasse, casa de tuning Lorinser a decis sa mentina suspansul asupra propriei interpretari a sedanului din Stuttgart. Nemtii au prezentat publicului doar un set de schite al viitorului lor pachet dedicat lui E-Klasse, care ar urma sa aduca modificari importante atat de ordin estetic cat si mecanic.

Kitul aerodinamic pe care Lorinser il va oferi clientilor de E-Klasse va include un nou spoiler frontal cu prize mari de aer, praguri laterale, un eleron montat pe acoperis si un deflector inglobat in spoilerul posterior. Look-ul sportiv va fi completat de jantele RS9 din aliaj si cele patru tevi de esapament cromate.

Lorinser se va ocupa si de partea mecanica a versiunii E500, motorul pe benzina urmand sa beneficieze de un aport de putere din partea tunerului german. Astfel, versiunea finala va oferi 435 de cai in locul celor "doar" 388 ai versiunii de serie in timp ce valoarea cuplului motor va fi de 570 Nm.

Cu asemenea resurse sub capota performantele vor veni de la sine, acul vitezometrului fiind capabil sa indice pana la 280 de km/h.

Lorinser nu a facut public pretul pentru care va putea fi cumparat pachetul de accesorii destinat lui E-Klasse, insa acesta va fi oficial abia la sfarsitul lui aprilie cand kitul va debuta pe piata.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • @Autoamrket
    Dragilor. Voi nu aveti niste standarde pe care sa le impuneti clientilor vostri cand pun reclame la voi pe site?
    Cred ca reclama de la CineMagia ar putea fi si mai disgratioasa de atat, desi nu cu mult.
    Va rog sa imi dati mail cand dispare de pe site sau cand o schimba, ca sa pot intra si eu sa va citesc stirile fara sa vomit.
    Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru