Lotus doreste sa revina in sporturile cu motor

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.11.2009
Directorul executiv Lotus a declarat ca firma pe care o conduce doreste sa revina in sporturile cu motor si totodata sa isi mareasca productia anuala de masini.

In ciuda situatiei economice mondiale, Lotus a reusit sa ramana in acest an un constructor profitabil, iar planurile britanicilor tintesc mai sus de atat. Conform oficialilor britanici, Lotus doreste sa isi mareasca productia de automobile si sa revina in sporturile cu motor.

Dany Bahar, noul director de la Lotus, a declarat ca britanicii vor construi o noua uzina la Hethel, aceasta urmand sa fie dedicata producerii masinilor pentru competitii. Planurile companiei din Albion tintesc intoarcerea in Indy Car, Le Mans si GT Racing. In ceea ce priveste cresterea productiei, Lotus doreste ca in urmatoarea decada sa ajunga la 8.000 de unitati fabricate pe an.

In acest moment, fabrica lotus produce anual 3.500 de masini. “Cred cu tarie ca sporturile cu motor reprezinta un mare avantaj atunci cand esti un constructor de masini sport. Motorsportul va avea un rol important in imbunatatirea vanzarilor si in activitatea de marketing in ceea ce priveste viitoarele modele. Daca privim in urma, nu exista niciun alt constructor auto care sa fi castigat cele mai importante campionate din seria sporturilor cu motor”, a declarat CEO Lotus.

“Imi plac schimbarile si acesta este motivul pentru care am ales sa vin la Lotus.

Cred ca aceasta companie are multe de oferit avand de partea ei succesele obtinute in trecut”, a completat Dany Bahar.

via | carsuk

Comentarii (1)

  • .....
    sper si eu sa revina in sporturile cu motor
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru