Luxgen7 CEO: Taiwan-ul are acum si un monovolum de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.12.2009
Constructorul taiwanez Luxgen7 a dezvaluit publicului primul sau monovolum de lux, botezat CEO. Acesta vine cu televizor, frigider, acces internet si scaune cu masaj.

Dupa ce in urma cu mai bine de o saptamana scriam despre primul SUV taiwanez de lux, revenim astazi cu o alta lansare neasteptata, venita din partea aceluiasi brand, Luxgen7. De data aceasta taiwanezii au pregatit un monovolum de lux, botezat CEO, care va fi destinat in prima faza tarilor din Orientul Mijlociu.

Chiar daca la nivel exterior CEO pare sa preia din liniile europenilor care activeaza in acelasi segment, interiorul emana individualism si se axeaza pe doua trasaturi principale: comfort si lux.

Pasagerii vor avea la dispozitie scaune imbracate in piele de cea mai buna calitate, insertii de lemn si finisaje exceptionale. Lista de dotari optionale va include echipamente de top cum ar fi: instalatie Hi-Fi marca JBL, televizor, acces internet, unitate de redare a DVD-urilor, frigider si bineinteles scaune cu masaj. Pentru cei care isi doresc mai multa intimitate, monovolumul adopta o dotare regasita de obicei pe limuzine: un geam care separa zona pasagerilor de cea a soferului.

Monovolumul de lux va debuta pe strazile asiaticilor, in primavara lui 2010, cu un motor turbodiesel de 2.2 litri si 175 de cai putere, identic cu cel regasit pe Luxgen7 SUV.

via | autoblog

Citeşte şi...

Comentarii (2)

  • EXTERIORU URAT
    insa interioru mai luxos decat un hotel de 5 stele......
    scaunele alea fac toti bani...........
    2 0
  • Bogdan
    Superb
    Fac in asa fel asiaticii astia de mereu sunt in fata.Bravo lor. Cat despre masina... superba.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru